Bonus Program

SAS Eurobonus og AVIS bilutleie feirer 25 års jubileum

AVIS bilutleie

I anledning SAS Eurobonus 25 års jubileum, kan man i disse dager opptjene inntil 2.500 SAS EuroBonus ekstrapoeng ved leie av leiebil hos AVIS.

Som om ikke det var nok, samarbeider SAS og Avis bilutleie i en konkurranse.


AVIS bilutleie

Enkel konkurranse fra Avis bilutleie

Bare svar på spørsmålene under for å være i med en sjanse til å vinne 4 returbilletter med SAS Plus til Los Angeles eller Miami, gratis Avis leiebil i inntil 14 dager og 4 billetter til enten Universal Studios i Hollywood eller Orlando.

For å delta i konkurransen må du bare trykke på denne lenken.

Om selskapet Avis

Avis Rent a Car System, Inc. er et amerikansk bilutleieselskap, med nettverk i 170 land. Selskapet eies av Avis Budget Group. Ved flyplassene Willow Run Airport i Michigan, og ved Miami International Airport i Florida. Selskapet ble det første bilutleieselskapet som hadde nye biler til utleie. Selskapet var også først ute med forretningsideen franchise. Warren Avis solgte selskapet i 1954 til større investorer.

avis bilutleie

Avis Rent a Car System er i dag markedsledende i Europa, ifølge egen nettside. Selskapet har nærmere 5 000 utleiestasjoner, 400 000 biler og omtrent 18 700 ansatte. Disse er fordelt på de 170 landene Avis Rent a Car System er etablert. Selskapet har rundt 70 % omsetning fra forretningstrafikk, de resterende 30 % kommer hovedsakelig fra private kunder i forbindelse med ferie og fritid. Selskapet har inngått ulike former for samarbeid med alle større aktører innen luftfart, reisebyråkjeder, hoteller, turoperatører, togselskaper, nasjonale turistkontorer og kredittkortselskaper.