Flyselskap

Widerøe satser videre i Nord- nye direkteruter fra Bardufoss til Bodø og Tromsø

Widerøe introduserer nye ruter på Bardufoss. Fra mandag 1. mai 2017 lanserer Widerøe ruter inn og ut av Bardufoss lufthavn. Nå blir det mulig å reise direkte til Bardufoss både fra Bodø og Tromsø. Rutene korresponderer godt med ruter inn til Nord-Norge samt videre inn mot Widerøe’s øvrige rutenett i landsdelen. 

-Vi er veldig glade for å komme med denne nyheten nå. Vi har hatt tett dialog med næringsaktører, forsvaret og politiske aktører i området, og vi er veldig glade for å kunne imøtekomme en del av de ønsker og innspill som vi har mottatt. Rutene er satt opp slik at de korresponderer med videre forbindelser både til Oslo og Trondheim, i tillegg til internt i Nord-Norge, sier Widerøe’s Rutesjef Kortbane Jørgen Nergård.

Begge rutene vil gi full opptjening av Eurobonuspoeng og prisen vil starte på 599 én vei Tromsø-Bardufoss, og 699 én vei Bodø-Bardufoss. Rutene vil trafikkeres av Widerøes DH8-100 med 39 seter og DH8-300 med 50 seter. Rutene vil være tilgjengelig i booking i løpet av en uke.

 

Gjengitt av www.gcmap.com

Ruteplan Bardufoss til Bodø

Rute Til Fra Avgang Ankomst Dager
WF882 BOO BDU 10:25 11:10 M,To,Fr
WF883 BDU BOO 11:30 12:15 M,To,Fr
WF886 BOO BDU 19:20 20:05 To,Fr,Sø
WF886 BDU TOS 20:20 20:45 To,Fr,Sø
WF887 TOS BDU 19:00 19:25 To,Fr,Sø
WF887 BDU BOO 19:45 20:25 To,Fr,Sø

Dette minner veldig om en rute fløyet av SAS med Fokker 50 i glans-perioden min i Nord-Norge.

Om Widerøe

Widerøe er et annerledes luftfartsselskap. Selskapet har et evig engasjement for å knytte steder og folk sammen. Og strekker seg for folks mulighet til å skape og bo hvor de vil. Dette har vært en av grunntankene selskapet har trodd på og kjempet for i over 80 år og vi skal strekke oss så langt det er mulig for å gi alle et godt tilbud. Widerøe skaper muligheter mellom små og store steder.

Hva tenker du om Widerøes ekspansjon i Nord-Norge?