Flyselskap

Emirates presenterte nye A380 Onboard Lounge på tre-etasjers stand

 

Emirates tok nok en gang turen til verdens ledende reisemesse ITB Berlin 2017 med sitt spektakulære trippeldekker «Emirates Infinite Possibilities Stand». Med andre ord en flyvende start på årets ITB Berlin messe.

I løpet av messens første dag besøkte hundrevis den unike standen, blant annet for å ta en første titt på den oppgraderte Emirates A380 Onboard Lounge som ble lansert på ITB Berlin 2017. På standen kunne besøkende også utforske en privat suite i First Class i full størrelse. Prøvesitte Business Class-setene ombord på de nye Emirates Boeing 777-flyene, og se nærmere på et annet signaturtilbud ombord Emirates Airbus A380; First Class Shower Spa.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Fra 8. til 12. mars 2017 har ITB-besøkende mulighet til å se nærmere på flere av Emirates tilbud om bord.

 

Mer fra ITB messen:

QSuite Business Class – Qatar Airways nye Business Class

 

A380 Onboard Lounge & ITB Berlin

ITB Berlin (Internationale Tourismus-Börse Berlin) er verdens største reiselivsmesse . Selskapene som er representert på messen inkluderer hoteller, turistkontoret , turoperatører, systemleverandører, flyselskaper og bilutleiefirmaer.

Messen er tematisk organisert etter markedssegmenter  for  å hjelpe besøkende og utstillere til raskt å finne veien gjennom bredt produktspekter av ITB Berlin: Book World, Business Travel Dager, Cruise, Cultural Tourism, Economy Overnatting, eTravel World, Adventure & Responsible Tourism, Gay & Lesbian Travel , ITB Mobile Travel Services, opplæring og sysselsetting (CareerCenter), Reise teknologi, Trender og Events, Wellness , Youth Travel.