Flyselskap

Norwegian markerer ny milepæl: Fire millioner passasjerer har reist med selskapet interkontinentalt

Fire millioner passasjerer

Norwegian feirer i dag at over fire millioner passasjerer har benyttet seg av selskapets langdistanseruter mellom Europa og USA, samt Europa og Thailand siden oppstarten i 2013. Totalt tilbyr Norwegian nå 51 interkontinentale ruter.

Langdistanseoperasjonen ble lansert i 2013, da den første flyvningen gikk fra Gardermoen til JFK-flyplassen i New York. Siden den gang har selskapet lansert mange nye interkontinentale ruter og hele 4,2 millioner har nå fløyet med Norwegian mellom Europa og USA, samt Europa og Thailand. Over 1,2 millioner har reist langdistanse med selskapets splitter nye Dreamlinere fra Oslo.

– På mindre enn fire år har over fire millioner passasjerer valgt å fly med oss mellom kontinentene. Det viser at god kvalitet til en lav pris blir godt mottatt i markedet. Disse rutene er ikke bare positivt for de reisende, men fører også til økt turisme og verdiskaping lokalt der vi flyr. Dette er bare begynnelsen på vår interkontinentale satsning. Vi har 30 Dreamlinere i bestilling og ser frem til å lansere mange spennende interkontinentale ruter i fremtiden, sier konsernsjef i Norwegian Bjørn Kjos.

For å markere milepælen overrasket Norwegian passasjerer i Stockholm, London, Paris og Los Angeles med premiumbilletter til valgfri destinasjon i USA eller Thailand.

– Å være passasjer nummer fire millioner er veldig gøy. Det er ekstra stas fordi vi er på vei til Bangkok for å gifte oss. For en fin bryllupsgave, sier Hanna Andersson som ble overasket på Stockholm Arlanda flyplass.

Om Norwegian sine langdistanseruter


I dag tilbyr Norwegian direkteruter mellom Skandinavia og åtte destinasjoner i USA, samt mellom Skandinavia og Bangkok i Thailand. Norwegian tilbyr også direkteruter mellom London og USA, Paris og USA. Fra juni vil Norwegian også fly direkte mellom Barcelona og USA. Rutene flys av selskapets Boeing 787 Dreamliner.

For to uker siden lanserte Norwegian ti nye transatlantiske ruter mellom USAs østkyst og Irland, Nord-Irland og Skottland, og i forrige uke lanserte selskapet to nye ruter mellom Bergen og USAs østkyst. Disse rutene vil flys av selskapets splitter nye Boeing 737 MAX.

 

%d bloggere liker dette: