Bonus Program

Tusenvis av SAS EuroBonus poeng til en relativt rimelig penge

Vi har tidligere publisert artikkelen om Singapore Airlines supre tilbud i Business Class til mange destinasjoner i  fjerne-Østen, Australia og New Zealand. Kampanjen varer til og med den 27. mars 2017 så det er knappe ti dager igjen til å få “trimmet” booking fingeren.

Det vi ikke gjorde oppmerksom på er at en enkelt reise til for eksempel Auckland i New Zealand alene vil kunne kvalifisere til SAS Eurobonus Gold på en tur. Saken er beskrevet i detalj på finalcall.travel og senere fanget opp av den riksdekkende tabloidavisen Dagbladet !

Tusenvis av SAS EuroBonus poeng

Hvor mange Eurobonus poeng er det mulig å oppnå ved dette tilbudet ? Vel i et forsøk på å se hva som er mulig, vet vi at reisen ut av Singapore bør foregå til enten Christchurch eller Auckland på øygruppen New Zealand. Begge destinasjonene er basert på Business class billetter, og gir en opptjening av 10 600 poeng  hver vei.

FRA TIL BY GRUNNPOENG
SIN LHR London 13 600
SIN AMS Amsterdam 13 200
SIN FRA Frankfurt 12 800
SIN MXP Milano 12 800
SIN MUC München 12 600
SIN CPH København 12 400
SIN CHC Christchurch 10 600
SIN AKL Auckland 10 600
SIN SYD Sydney 8 000
SIN MEL Melbourne 7 600
SIN PER Perth 5 300

 

Tusenvis av SAS EuroBonus
Rutemapping for dummies ? OSL-LHR-SIN-AKL-SIN-MXP-OSL © www.gcmap.com

 

London er byen lengst “vest” i tilbudet, og gir derfor automatisk flest poeng fra Singapore. Poengene regnes ut etter booking klasse og antall “miles flown”. Nettstedet gcmap.com er et fantastisk nettsted i så måte. Dersom du er i tvil om hvilket bonusprogram du eventuelt ønsker å kreditere flyvningene til, kan du sjekke ut nettstedet wheretocredit.comDet som er verdt å merke seg er at prisen fra Oslo til Auckland har en “fastpris”, avhengig av plass-tilgjengelighet og booking-klasser. Det som kommer i tillegg er flyplassavgifter. Disse er høye både i Tyskland og Storbritannia.

Mitt beste tips

Mitt beste tips er derfor å komme seg enten til Amsterdam eller Milano den på den ene reisen. London står også høyt på min liste på grunn av Singapore Airlines sin lounge i London Heathrows terminal 2.

Matematikken i stykket blir som følger.

OSL LHR 1 500
LHR SIN 13 600
SIN AKL 10 600
AKL SIN 10 600
SIN MXP 12 800
MXP OSL 1 500
Sum:   50 600

Innsatsen i dette vågale stykket er ca TNOK 21 i kontanter eller via et kredittkort. Gevinsten er et SAS Eurobonus Gullkort og Star Alliance Gold status. I tillegg over 50K EuroBonus grunnpoeng. Disse kan brukes på for eksempel 5 tur/retur reiser innenlands med SAS.

I tillegg har man muligheten til å nyte 4 langdistanse reiser med gastronomiske fornøyelser. SIA har nemlig Book the Cook tilgjengelig fra de aller fleste flyplassene i Europa.

Med andre ord, er du en del på farten i Kongeriket, er dette en “no-brainer“, og burde ha vært fradragsberettiget på Selvangivelsen. New Zealand tilbyr også gratis VISA on arrival. God tur – husk å bestille innen 27. mars 2017.

Denne bildekrusellen krever javaskript.