Article

TUI lanserer pakkereiser med verdens største cruiseskip RCCL Symphony of the Seas

Symphony of the Seas

Reisearrangøren TUI  lanserer pakkereiser med verdens største cruiseskip, Royal Caribbean Cruise Lines Symphony of the Seas.

– Vi ser en økende interesse for cruise i norge og på det nordiske markedet. Lanseringen av Harmony of the Seas var en kjempesuksess, så vi har stor tro på at våre norske gjester ser frem til å også oppleve dette nye spektakulære skip.

Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig, TUI.

Vekst i Cruisemarkedet

– Cruisemarkedet har steget med 15 % i år sammenlignet med samme periode i 2016. Lavere priser og økt tilgjengelighet gjør at dette nå er tilgjengelig for mange flere, også unge har fått øynene opp for cruiselivet, sier Aspengren.

Med Barcelona som avreisehavn vil Symphony of the Seas ha avgang hver søndag, og seile til destinasjoner som Mallorca, Marseilles, La Spezia, Roma og Napoli.

Se video fra Symphony of the Seas

Faktaboks:
Skipets navn: Symphony of the Seas
Rederi: Royal Carribean Cruise Lines
Avreisehavn: Barcelona, Spania

Pakkereiser med fly og cruise med avgang fra Oslo Lufthavn i perioden 6 mai 2018 til 7 oktober 2018.

Reiselengde: 7 netter

Priseksempel: 12.295 per person ved avreise 13.05.2018

Om TUI Norge

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly Nordic, Nazar og WonderCruises.

Om RCCL

Royal Caribbean Cruises Ltd. (NYSE: RCC) er et norsk-amerikansk cruiserederi grunnlagt i 1968 av de norske rederiene Anders Wilhelmsen & Co., I. M. Skaugen og Gotaas-Larsen. Selskapet eier Royal Caribbean International, samt Celebrity Cruises, Pullmantur Cruises, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France og 50% av TUI Cruises.

RCL Cruises Ltd. er verdens nest største cruiserederi, etter Carnival Corporation & plc. Selskapet har totalt 40 skip i drift. RCL Cruises Ltd. er registrert på børsene i New York og Oslo og har sitt hovedkontor i Miami, Florida. I Norden har selskapet kontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsingfors. De norske brødrene Arne og Gjert Wilhelmsen er med sine familier storeiere i rederiet. Anders Wilhelmsen Gruppen, som i 2008 endret navn til Awilhelmsen, eier direkte femten prosent av RCL Cruises Ltd.

TUI Norge

%d bloggere liker dette: