Flyselskap

Hit reiser nordmenn i påsken

Hit reiser

For reiseglade nordmenn er påsken et høydepunkt og selv om mange reiser til fjells er det mange som skal ut og fly. Innenriksreiser, storbyferier og reiser sørover til varme strøk er populære denne påsken. Hit reiser vi ifølge statistikken til Norwegian.

Hjem til påske

Det er stor pågang på innenriksrutene, noe som viser at mange velger å reise hjem til påske, på samme måte som mange reiser hjem til jul. Rutene mellom Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er spesielt populære.

Storbyferie

Mange nordmenn vil reise på storbyferie i påsken, spesielt til London, København, Berlin og Stockholm.

Sol og varme
Mange vil også reise sørover til sol og varme. Destinasjoner som Malaga, Alicante, Barcelona og Florida er veldig populære nå i påsken.

Nordmenn reiser lengre
Også flere av langdistanserutene er spesielt populære i påsken, med Florida som leder an med stort sett fulle fly. Også flygninger til Bangkok og Los Angeles er populære.

Største utfartsdager
De største utfartsdagene rundt påsken er 7.-9. april og 12.-13 april, mens mange velger å returnere 16. eller 17. april.

Fortsatt mulig å finne billetter
Selv om vi opplever stor pågang er det fortsatt mulig å komme seg bort noen dager i påsken. De billigste billettene på de største utfartsdagene er nok revet bort, men det er fortsatt mulig å gjøre et kupp om du reiser på litt andre dager og tidspunkter.

Hit reiser vi Topp 10 destinasjoner påsken 2017:

1 London
2 Malaga
3 København
4 Alicante
5 Berlin
6 Barcelona
7 Fort Lauderdale
8 Stockholm
9 Nice
10 Boston

Norwegian.no