Article

Apollo melder om smekkfulle påskefly

smekkfulle fly

 

Hele 30 000 nordmenn bytter i år ut fjellet med strand eller storby i påsken, og mest populært er Kanariøyene og London. Apollo melder om smekkfulle fly i påsken.

– Det er ingen tvil om at lite snø og sen påske gjør at mange av oss trekker sørover. Nærmest alle påskeflyvningene fra hele landet er temmelig fulle, og Gran Canaria troner nok en gang listen.

Marcus Lundgren, Salgs og Markedssjef i Apollo.

Totalt estimerer reisearrangøren at nærmere 30 000 nordmenn skal på pakketur sydover i påsken. Det er derimot ingen grunn for panikk dersom man vil avgårde, men ikke har sikret seg ferien enda. Storbyreiser er et utmerket alternativ, som stadig også blir mer populært. Selv kan Apollo melde om en salgsøkning på hele 30 prosent av storbyreiser i påskeferien.

Smekkfulle fly

– Det er ikke alle som har mulighet til å ta en hel ukes ferie, og da er det jo fint at våren har meldt sin ankomst i mange av Europas spennende storbyer. London, Roma og Barcelona er våre mest populære påske-byer. Velger man sistnevnte får man jo virkelig en forsmak av sommeren, smiler Lundgren.

Rank Sol og bad Storby
1 Gran Canaria London
2 Tenerife Roma
3 Furteventura Barcelona
4 Lanzarote Budapest
5 Phuket Roma
6 Dubai New York