Flyselskap

SAS: Nå begynner sommeren

Helgetilbud sommeren

På søndag får SAS’ sommerprogram for 2017 luft under vingene med nye, spennende destinasjoner. Fra Norge åpner SAS to nye helårsruter og tre nye sommerruter. Totalt åpner SAS 17 nye destinasjoner i sitt sommerprogram, øker antall avganger til mange populære reisemål i sommer og setter inn totalt 390.000 flere seter til Spania, Portugal og Kroatia.

På søndag 26. mars starter sommeren hos SAS. Det er den første dagen i SAS’ sommerprogram, der SAS åpner to helt nye helårsruter fra Norge. På søndag kan SAS norske reisende fly direkte fra Oslo til Aalborg, og den 28. mars fra Bergen til Gdansk.

– SAS har flere destinasjoner og avganger til og fra Skandinavia enn noe annet selskap, og vi fortsetter med å utvikle rutenettet vårt og tilbyr nye og ettertraktede destinasjoner. Våre nye helårsruter har allerede blitt godt mottatt, og vi er glade for at vi nå kan ønske våre reisende velkommen ombord.

Eivind Roald, kommersiell direktør i SAS.

I tillegg til de to nye norske helårsrutene starter SAS også opp tre nye etterspurte feriedestinasjoner fra Norge. I sommersesongen kommer SAS til å fly fra Oslo til Pristina, fra Stavanger til Nice og Kristiansand til Malaga.

390.000 ekstra seter til Kroatia, Spania og Portugal

I tillegg til de nye rutene øker SAS dessuten antall avganger til mange populære feriedestinasjoner i Europa. SAS setter blant annet inn 390.000 flere seter fra SAS’ skandinaviske hub’er til Kroatia, Portugal og Spania.

– Vi vet at våre reisende foretrekker SAS når de skal på ferie, og her er Spania, Kroatia og Portugal blant de mest populære og etterspurte landene. Derfor er vi glade for å kunne tilby enda flere seter til disse landene i sommer, sier Eivind Roald.

SAS vil i sommerprogrammet gradvis presentere i alt 17 nye destinasjoner fra skandinaviske hub’er, men også en del regionale. Fra resten av Skandinavia tilbyr SAS nå også nye helårsruter fra København til Færøyene og Riga, Oslo til Aalborg, Stockholm til München, til Krakow og til Stuttgart.

I tillegg til de norske sesongrutene åpner SAS også sommerruter fra København til Malta og Olbia, fra Aarhus til Malaga, fra Stockholm til Lisboa, Shannon, Pristina og Ibiza.

Rutetabell:

Helårsruter

Oslo-Aalborg: Første avgang 28. mars 2017, alle dager unntatt mandag og lørdag
Bergen-Gdansk: Første avgang 29. mars 2017, avgang mandag, tirsdag og fredag

Sommerruter

Oslo-Pristina: 4. august – 2. september, 10 rundturer på utvalgte dager
Stavanger-Nice: 24. juni – 5. august, avgang lørdag
Kristiansand-Malaga: 5. juli – 9. august, avgang onsdag

%d bloggere liker dette: