Article

Nye spennende restauranter og butikker på Avinor Oslo lufthavn

restauranter og butikker

Med kun en måned igjen til den offisielle åpningen av nye Oslo lufthavn kan i dag reisende glede seg over flere nye restaurant- og butikkåpninger.

1.november åpnet Jamie Oliver sin første Deli i verden, da «Jamie’s Deli» ble introdusert på Norges hovedflyplass. I dag åpner han sin langt mer kjente restaurantkjede Jamie’s Italian. Dette er en raskt voksende restaurantkjede som serverer tradisjonelle og moderne retter fra det italienske kjøkken. Jamie’s Italian finner du i utlandsområdet, opp en etasje, rett etter taxfree-butikken.

Bølgen & Moi inntar Oslo lufthavn

Etter sikkerhetkontrollen og før du kommer inn i taxfree-butikken kan man fra og med onsdag 29. mars ta turen innom Bølgen & Moi Food Garage eller gå en trapp opp hvor TGI Fridays åpner dørene. Hos Bølgen & Moi Food Garage får du uventende og velsmakende matopplevelser. Blant signaturrettene er Mamma Moi’s komper med kålrot og saltet lam og Trond Moi’s klassiske fiskesuppe.

Tar man turen opp en etasje kommer man til velkjente TGI Fridays. Her får man autentisk amerikansk mat og drikke som serveres på over 900 restauranter i hele verden.

Northland har åpnet sin andre restaurant på Oslo lufthavn og denne finner man inn i den gamle delen på utland. Hos Northland får du fine og grove surdeigsbaguetter med egenkomponert pesto, aioli eller spread. Utvalget av smaker er både stort og spennende og før de åpnet på Oslo lufthavnen testet de over 250 forskjellige brødtyper for å sikre høyest mulig kvalitet.

Ønsker å være i Europatoppen

– Det er gledelig å endelig kunne åpne alle disse flotte restaurantene. Vi ønsker å gi et mat- og shoppingtilbud i Europatoppen og disse åpningene er med på å bidra til at vi kommer dit. Jeg er helt sikker på at både Jamie’s Italian, Bølgen & Moi Food Garage, Northland og TGI Fridays tar oss ett skritt nærmere, sier lufthavndirektør, Øyvind Hasaas.

Oversikt over alle spisesteder finner man her

Elektroniske artikler til reisen

Skal man reise innlands og har glemt noe til mobiltelefonen eller andre elektroniske artikler, så trenger man ikke å fortvile. Elkjøp Travel har nå åpnet sin første butikk og kan tilby et bredt utvalgt av elektroniske artikler.

Er man sulten på godt lesestoff kan man glede seg over at Tanum nå har åpnet to nye butikker hvilket betyr at de har åpnet alle sine fem filialer på Oslo lufthavn. Dermed skulle behovet for gode leseopplevelser før flyturen være dekket på en god måte.

– Neste uke og frem mot den offisielle åpningen åpner det enda flere serveringssteder og butikker til glede for alle som skal ut og reise. Det er fortsatt en del bygging som gjenstår før alt er åpnet. Vi takker alle reisende for tålmodigheten og lover at vi gjør alt vi kan for å åpne så raskt som mulig, avslutter Hasaas.