Bonus Program

Norwegian inngår loungesamarbeid med Collinson Group

loungesamarbeid

Norwegian har inngått samarbeid med Collinson Group, et selskap som er eksperter på kundelojalitet. Selskapet eier også selskapet Lounge Pass. Det gir medlemmer av flyselskapets lojalitetsprogram mulighet til å spare penger på flybilletter, når de kjøper lounge tilgang ved 265 flyplasser over hele verden.

Norsk Reward, Norwegians prisbelønte lojalitetsprogram, gir nå sine fem millioner medlemmer en mulighet å tjene Cashpoints når de kjøper tilgang til flyplass lounge på nettportalen LoungePass.com. Cashpoints kan brukes som hel- eller delbetaling hos Norwegian, helt uten restriksjoner. Cashpoints kan også brukes  som betaling av tilleggstjenester som innsjekket bagasje og setereservasjon.

Våre fem millioner medlemmer av Norwegian Reward kan nå få enkel tilgang til Lounge Pass nettverk. Det består av 426 flyplass lounger på 265 flyplasser over hele verden, inkludert 148 i Europa. Ikke bare vil det forbedre våre medlemmers flyplass opplevelse, men de kan også opptjene flere Cashpoints, som igjen kan gjøre fremtidige reiser med Norwegian enda rimeligere. Collinson Group er et av de mest anerkjente og erfarne selskaper innen segmentet reise- og kundelojalitet, og vi ser frem til å i bruk vårt nye loungesamarbeid som til slutt vil gagne alle våre medlemmer.»

Brede Huser, Senior Vice President, Norwegian Reward

Loungesamarbeid  i Norge – både i Stavanger og Oslo

Vi er svært glade for å kunne inngå et samarbeid med Norwegian og Norwegian Reward. Det gir medlemmene av programmet en strømlinjeformet, effektiv og tilgjengelig måte å bestille VIP lounge opplevelse på nettet samt opptjene Cashpoints i prosessen. Vårt Lounge Pass nettverk består av 426 VIP flyplass lounger, og er i fortsatt vekst. Vi ser frem til at Norwegian Reward medlemmer nyter lounge tilgang på alle de beste reisemål over hele verden.

Errol McGlothan, General Manager, Lifestyle Benefits, Collinson Group 

Norwegian Reward medlemmer opptjener Cashpoints på en rekke ulike måter, inkludert Norwegian flyvninger, hotellovernattinger og leiebil med partnere. Norwegian Reward er et av de mest sjenerøse bonusprogrammene. Nesten 700.000 britiske passasjerer har også meldt seg inn i programmet, hvor det er gratis å være medlem.

Gjennom loungesamarbeid med Collinson Group, kan medlemmer av Norsk Reward tjene Cashpoints på et bredere spekter av flyplass lounger i tillegg til Stavanger og Oslo. Er du ikke medlem av Norwegian Rewards? Les mer om programmet her – Norwegian Reward Visa kort kan du bestille her.