Bonus Program

Norwegian Reward runder fem millioner medlemmer

Norwegian Reward

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward har nå rundet fem millioner medlemmer. Fordelsprogrammet får mer enn 4000 nye medlemmer hver dag og er nå det største i Norden.

Norwegian Reward har vokst med én million medlemmer bare siden april 2016. Det som tilsvarer mer enn 4000 nye medlemmer per dag. Det er utviklingen av medlemsfordeler som har bidratt til veksten, spesielt i Norge, hvor programmet har over 1,4 millioner medlemmer. Norwegians ekspansjon i Spania, Storbritannia og USA har også ført til en høy medlemsvekst i disse markedene.

Norwegian Reward introduserer jevnlig nye fordeler til sine medlemmer og nye muligheter til å tjene CashPoints. Fordelsprogrammet har en rekke eksterne partnere både nasjonalt og internasjonalt som gjør det mulig å tjene CashPoints på dagligvarer, mobilabonnement, strøm, bredbånd og i mer enn 150 nettbutikker via Reward eShop.

– Å nå fem millioner medlemmer er en milepæl. Vi skal fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere slik at medlemmene våre får enda bedre muligheter til å tjene CashPoints.

Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

 

Over halvparten av CashPoints opptjent av fordelsprogrammets medlemmer har blitt tjent via Norwegian Rewards partnere. Bare i år har medlemmene tjent nok CashPoints til å kjøpe mer enn én million innenriksreiser med Norwegian.

Om Norwegian Reward:

Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Medlemmer som flyr ofte får en ekstra fordel hver sjette reise; alt fra gratis fast track eller gratis setereservasjon til høyere CashPoints-opptjening eller gratis bagasje. Det er også mulig å koble Norwegian Rewards profil opp mot ett Bank Norwegian kredittkort som er gratis og gir 1% CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, les vår bonusguide her