Flyselskap

Qatar Airways vant “Airline of the Year” under årets 2017 Air Transport Awards

Airline of the year Anerkjent for sin innovative og ledende in-flight service, stakk Qatar Airways avgårde med seieren på årets Airline of the year. Prisen ble utdelt under en seremoni i Hellas i regi av tidsskriftet av Air Transport News.

Qatar Airways mottok utmerkelsen “Airline of the Year” lørdag 25. mars kl 2017 på Air Transport Awards, hvor flyselskapet ble anerkjent for sin innovasjon, service, gjestfrihet og ledende produkt design. Prisutdelingen ble avholdt på Latrou Residence i Ekali, Hellas. På utdelingen var ledere fra alle verdens ledende flyselskap representert, og anerkjente Qatar Airways som verdens ledende flyselskap.

“Vi er dypt beæret over å ha blitt anerkjent av leserne av Air Transport News som 2017 Airline of the Year. Vi tar enorm stolthet i å drive vårt flyselskap for å være den beste i bransjen, og for å levere våre passasjerer en enestående ombord opplevelse. Å motta anerkjennelsem fra de lojale passasjerer som velger å fly med Qatar Airways er den høyeste ære vi som selskap kan oppnå. Og det forplikter oss til å jobbe enda hardere for å gi dem med nivået på engasjement, service og oppmerksomhet på detaljer som de fortjener hver gang de reiser .”

Mr. Akbar Al Baker, Konsernsjef, Qatar Airways konsernsjef.

Airline of the Year

“Airline of the Year” prisen ble tildelt Qatar Airways for deres engasjement til å sikre flyselskapets passasjerer  den den absolutt beste passasjer opplevelsen i bransjen når det gjelder både produkt og service. En ambisjon vi var vitne til tidligere denne måneden, da Qsuite for Business Class ble presentert på ITB utstilling i Berlin.

QSuite har bransjens aller første dobbeltseng tilgjengelig i Business Class. Utstyrt med skyvedørs paneler som lar seg pakke vekk, slik at passasjerene i tilstøtende seter kan lage seg sitt eget private rom. Justerbare paneler og bevegelige TV-skjermer på fire midtseter tillater kolleger, venner eller familier som reiser sammen for å forvandle sin plass i en privat suite, slik at de kan jobbe, spise og sosialisere sammen. Disse nye funksjonene gir den ultimate og tilpassede reiseopplevelsen. Og den gjør det mulig for passasjerene å skape et miljø som passer sine egne unike behov.

Qatar Airways, det nasjonale flyselskapet i staten Qatar, feirer 20 år “Going Places Together”  med reisende over sine mer enn 150 forretnings- og fritidsdestinasjoner. Verdens raskt voksende flyselskap vil legge til en rekke spennende nye destinasjoner til sin voksende nettverk i 2017, blant annet Chiang Mai, Dublin, Nice, Skopje og mange flere, flyr passasjerer om bord sin moderne flåte på 195 fly.

Les mer om Qatar Airways Qsuite her.