Tips

Grisebillig: Oslo til New York for bare NOK 2577 tur-retur

New York

Nettstedet SecretFlying.com kommer med jevne mellomrom over priser som nesten er for gode til å være sanne. I dag har de kommet over et skikkelig scoop. Reis fra Oslo til New York for under 2 600 kroner. Dette er med Star Alliance selskaper, og du opptjener SAS EuroBonus poeng.

Sommerruter fra Oslo til New York, USA for bare € 280 / NOK 2566 tur-retur med Brussels Airlines og Air Canada.

Utreise fra:
Oslo, Norge

Ankomst til:
New York, USA

Dette tilbudet er tilgjengelig i august med Star Alliance

Eksempel datoer:
13 til 21 august
13 til 22 august
13 til 23 august
14 til 21 august
14 til 22 august
14 til 23 august
16 til 23 august
16 til 28 august
16 til 29 august

Mellomlandinger:

  • Brussel / Montreal
  • London (på retur flighten)

 

New York
Skjermdump fra www.momondo.no

Flyselskap i tilbudet

Slik betaler du reisen til New York

Husk at du alltid opptjener EuroBonus grunnpoeng når du flyr med SAS. Ikke glem at du opptjener 10-20 EuroBonus ekstrapoeng per 100 kroner på selve billettkjøpet om du betaler med SAS Mastercard eller SAS American Express. Dersom du ikke kvalifiserer for disse kortene vil jeg sterkt anbefale å betale med Shell Mastercard, hvor du opptjener Trumf poeng som kan konverteres til EuroBonus poeng.