Hotel

Opptjen doble poeng i Stockholm med Nordic Choice Club

Doble poeng

Vær først ute! Opplev Stockholms mest spennende hotelldestinasjon og få doble poeng på alle opphold frem til 10. juni.

23. mars åpnet Nordic Choice Hotels dørene til både At Six og Hobo på Brunkebergstorg i sentrale Stockholm.Vil du oppleve moderne eleganse eller innovativ urbanisme? Eller kanskje begge deler?. Vil du lese mer om hotellene i artikkelen her.

At Six

Er Stockholms nye luksusdestinasjon, der moderne eleganse tar en ny form. Her møter samtidskunst design, middager krydres med service i verdensklasse og søvnen er mer komfortabel og romslig enn alle andre steder. Med et spennende restaurantkonsept, lobbybar, cocktailbar, lounge og eget bakeri skal vi sikre at hvert eneste øyeblikk på At Six er en fryd for sansene.

Hobo

Er like mye community som hotell. Det er et urbant tilfluktssted og mye mer enn en møteplass midt i Stockholms bykjerne. Med innovativt design, spennende økologiske mat- og drikkekonsepter og kule sosiale pop-up områder er det ingen fare for at du skal gå tom for opplevelser her.

Doble poeng – hvordan virker det?

Akkurat nå får du doble poeng på begge hotell. Det eneste du trenger å gjøre, er logge inn, booke før 15. april og bo innen 10. juni 2017.

Er du ikke medlem av Nordic Choice Club? Les mer og meld deg inn her.