Flyselskap

Emirates setter inn A380 på ruten til den franske Riviera. Monaco passasjerer tilbys gratis helikopter

gratis helikopter

Emirates er det første og eneste flyselskapet som flyr med  en Airbus A380 til Nice Cote d’Azur Airport. Kapasitetsøkning gjøres for å støtte regionens voksende forretnings og turisme sektor. Kvalifiserte passasjerer kan benytte  seg av gratis helikopter til Monaco.  *

Emirates kunngjorde i dag lanseringen av en daglig A380 rute til Nice. Byen er inngangsporten til den franske rivieraen og Provence. Den daglige A380-ruten starter den 1 juli 2017, akkurat i tide for starten av sommer ferien. Etter Paris, blir Nice Emirates’ andre reisemål i Frankrike for å ønske den ikoniske dobbel decker, ytterligere stimulere etterspørsel etter reiser til regionen.

Nice er for tiden betjent med en daglig flygning operert av en Boeing 777-300ER. Utplassering av en A380 representerer en kapasitetsøkning på 44% på ruten. Med 3633 ukentlige seter i hver retning, vil Emirates tilby flere seter til Midtøsten og videre enn noe annet internasjonalt flyselskapet. Aktivering av en økning i antall passasjerer vil også medføre ekstra turisme inntekter for Nice og regionen rundt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Oppstart på rivieraen for 23 år siden

“Emirates begynte å fly til Nice allerede 15 juli 1994, for nesten 23 år siden. Siden da har nesten to millioner passasjerer reist med selskapet ​​på ruten, med over 200 000 i fjor. Vi er glade for å se at byen blir den 46 destinasjonen Emirates for tiden flyr med A380 og ser frem til å være det første flyselskapet som flyr dette ikoniske flyet til Nice.”

“Vi forventer at A380-ruten vil gi vekst i antall fritids- og forretningsreisende som besøker Sør-Frankrike i løpet av året ytterligere.”

Thierry Antinori, Konserndirektør og kommersiell direktør hos Emirates.

Fra 1. juli vil EK77 bli operert av en A380. Flyet forlater Dubai klokken  08:45 og ankommer i Nice 13:40. EK78 vil forlate Nice klokken 15:40 og ankommer i Dubai rett rundt midnatt. Passasjerer som reiser til eller fra følgende byer vil nyte optimal A380 til A380 forbindelser i Dubai: Auckland, Bangkok, Hong Kong, Mauritius, Seoul, Shanghai, Sydney, Taipei, Tokyo.

Gratis helikopter

* Reise til Monaco? Ankom i stil med Emirates‘ helikoptertransport tilbys i samarbeid med Monacair

Som en del av sin forpliktelse å tilby selskapets passasjerer den beste reiseopplevelsen samarbeider Emirates med Monacair. Det tilbys helikoptertransport mellom Nice flyplass og Monaco, inkludert en limousin tjeneste fra Monaco heliport til deres endelige destinasjon. Tjenesten vil være gratis for reisende i First Class, mens passasjerer i Business Class betaler € 79 per passasjer og € 109 per passasjer for Economy Class.

%d bloggere liker dette: