Bonus Program

Trippel Trumf Torsdag påskehandelen går på Trumf-kortet

torsdag 16. mars påskehandelen

Da er det om kort tid for påskeferie igjen for de med skolebarn. Påsken faller sent i år, men det varsles om gode forhold ved flere fjelldestinasjoner. Benytt tilbudet når du skal gjøre påskehandelen.

Nok babbel. Denne torsdagen er det igjen Trippell Trumf Torsdag hos Norges-Gruppen forretninger. Dersom du ikke kjenner konseptet i detalj har vi laget en liten bruker-guide til programmet.

 

For betaling av varene i “Trumf-butikkene” finnes det mange alternativer.

Betaling av Påskehandelen i priroitert rekkefølge
kr 100 i velkomstbonus

  1. Shell MasterCard gir 1% trumf-opptjening på alle kjøp. Vi har laget en liten bruker-guide og muligheten til å bestille her.

  2. Trumf Visa – administreres gjennom DNB, og gir 1% ekstra trumf ved bruk hos NorgesGruppen, men kun 0,5% ved bruk andre steder.

 

De to ovennevnte kortene er gratis i anskaffelse, og tilbys normalt til alle personer over 20 år, med en ryddig privatøkonomi.

Betalingskort linket direkte til SAS Eurobonus

SAS Eurobonus tilbyr 2 egne cobrandede kort. Dette er DnB Mastercard SAGA og SAS Eurobonus American Express. Disse kortene koster penger i form av årsavgift, så du skal ha et moderat forbruk på ca TNOK 10 pr måned for å forsvare din direktekostnad.

Om Trumf

Trumf eies av Norges største dagligvarekonsern NorgesGruppen, som består av blant annet KIWI, Meny, SPAR, Eurospar, Joker, Centra, Ultra og Jacob’s. Trumf ble startet i februar 1997 og har i dag over 2 millioner medlemmer. Selskapets mål er å være et attraktivt lojalitetsprogram ved å tilby relevante fordeler til deg som kunde.

 

 

%d bloggere liker dette: