Flyselskap

Finnair med vårkampanje til Asia | Flere destinasjoner |

Finnair med vårkampanje til østen

Benytt deg av Finnairs spesialtilbud i forbindelse med våren, og fly den korte nordlige ruten til en rekke spennende reisemål i Asia. Bestill flybilletter med vårkampanjen innen 17. april!

Finnair følger etter de øvrige selskapene om smeller til med gode priser til Asia. Denne gangen er det Fast-lands Kina som kommer definitivt billigst ut, men også gode priser til Bangkok, Thailand.

Finnairs vårkampanje som presentert på selskapets hjemmeside – tirsdag 04 april 2017.

 

Vårkampanje til Asia og transfer i Helsinki

Helsinki-Vanta lufthavn (IATA: HEL, ICAO: EFHK)  i Finland, er hovedflyplassen til hovedstaden og til hele Finland. Flyplassen ligger 5 kilometer fra sentrum av Vanta og 15 kilometer fra sentrum til av Helsinki. Flyplassen ble egentlig bygget til Sommer-OL 1952. 16 millioner passasjerer benyttet flyplassen i 2015, noe som gjør den til den fjerde største i Norden.

Finnair er medlem av Oneworld-alliansen og du opptjener poeng ved flyvninger med Finnair. Reisende med Finnair kan også velge å kredittere sine flyreiser til Nordic Choice Club som er en norsk partner av Finnair.

OW Banner vårkampanje til asia

Oneworld alliansen

Oneworld ble offisielt presentert av sine grunnleggende flyselskaper, American Airlines (AA), British Airways (BA), Canadian Airlines (som forlot alliansen noen år senere sammenslåing med Air Canada), Cathay Pacific (CX), og Qantas (QF) på en pressekonferanse i London, Storbritannia, 21. september 1998. Oneworld ble offisielt lansert, og satt i drift 1. februar 1999.

Alliansen skisserte sine tjenester og fordeler som blant annet:

  • Jevnere overføringer for passasjerer som reiser på tvers av alle medlems selskapene
  • Større støtte til passasjerer uavhengig av hvilket medlem flyselskaper de reiser med
  • Større spekter av RTW-«Round the world» produkter
  • Forbedret samarbeid i medlems selskapenes Frequent Flyer programmer for å gi bedre incentiver
  • Større gjenkjennelse og tilgang til flere flyplass lounger.

I forkant av den offisielle lanseringen, ga alliansen seg ut et omfattende kommunikasjon og treningsprogram, med nesten alle de 220.000 ansatte i de fem medlemsselskapene, for å sikre at de kan levere det alliansen merkevare lovet. Ved lanseringen i 1999, Oneworld medlems flyselskaper og deres samarbeidspartnere servert 648 destinasjoner i 139 land, og fraktet 181 millioner passasjerer med en flåte bestående av 1577 i fly.