Bonus Program

Tjen triple poeng med Club Carlson og Radisson BLU

Carlson Rezidors lojalitetsprogram, Club Carlson har i øyeblikket en kampanje gående hvor du som medlem får tredoble poeng og 5000 bonus-Gold points for opphold søndag og mandag natt.

I Skandinavia er er Carlson Rezidor representert ved hotellkjedene Radisson Blu og Park Inn. Hotellgruppens andre hotellkjeder, Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza og Country Inns & Suites deltar også i denne kampanjen.

Club Carlson med liten skrift

En forutsetning for å delta på denne kampanjen, er at du må være medlem av Club Carlson. Er du ikke medlem? Vel, meld deg inn her. Kampanjeperioden gjelder fra 3. april 2017 til 30. juni 2017, og oppholdet må være bestilt og gjennomført i løpet av kampanjeperioden.

I tillegg gjelder følgende betingelser:

  • Oppholdet må være booket gjennom en kvalifiserende kilde som definert i Club Carlsons generelle betingelser. Dette kan for eksempel være gjennom hotellets egen nettside.
  • Kvalifiserende netter gir 40 bonus-Gold points pr. USD i tillegg til 20 standard Gold Points.
  • Opphold som inkluderer søndag eller mandag natt tjener 5000 bonus-Gold points. Inkluderer oppholdet både søndag og mandag natt tjener du 10 000 bonus-Gold points. Kvalifiserende opphold som gjennomføres på hoteller i Bahrain, Egypt, Israel, Jordan, Kuwait, Libanon, Libya, Oman, Qatar, Saudi-Arabia og De forente Arabiske Emirater (UAE) gir 5000 bonus-Gold Points for overnattinger natt til lørdag og søndag.
  • Maksimal opptjening pr. medlem i kampanjeperioden er begrenset til 100 000 poeng.
  • Opphold som betales helt, eller delvis med poeng omfattes ikke av kampanjen.

Deltagelse

For å delta i kampanjen  “tredoble poeng med Club Carlson” må du registrere deg på Club Carlsons kampanjeside.