Hotel

20 % rabatt og doble poeng på Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen AirportKlar for en tur? Nå kan du oppleve små og store møter på ett og samme sted. Vil du i tillegg tjuvstarte ferien og slappe av på et førsteklasses hotell, finner du spa, trening og matopplevelser bare 2 minutters gange fra terminalen.

Hotellet tilbyr 382 nyrenoverte rom med moderne skandinavisk innredning. Våre minste rom er byens største, med sine 33 kvadratmeter, og vindu fra gulv til tak.

Velkommen til Clarion Hotel Copenhagen Airport – Københavns viktigste møtesplass!

Premiere – 20 % rabatt og doble poeng på vårt nyeste hotell

Nordic Choice Club feirer åpningen av Danmarks flotteste flyplasshotell Clarion Hotel® Copenhagen Airport. Booker du innen 4. mai får du 20 % rabatt. Er du i tillegg innlogget som Nordic Choice Club medlem gir vi deg doble poeng.

Vi har dessverre ikke rukket å teste hotellet etter at Nordic Choice Hotels overtok driften.

Iphone app

Copenhagen Airport – liten skrift !

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Bookingen kan om- og avbestilles frem til kl. 16.00 på ankomstdatoen. Wifi og frokost er inkludert i prisen. For å få doble poeng på denne kampanjen må du være logget inn på din Nordic Choice Club-profilside.

  • Periode for opphold: 4. apr 2017 – 4. sep 2017
  • Bookingperiode: 4. apr 2017 – 4. mai 2017

Peter Fox anbefaler at alle opphold hos Nordic Choice Hotels betales med Nordic Choice MasterCard.