Flyselskap

Emirates lanserer sin andre daglige flyvning til og fra Bali

Emirates lanserer

Den nye forbindelsen møter en økende etterspørsel etter reiser til og fra den populære feriedestinasjonen. Den vil gjøre reisen mer praktisk med bedre forbindelsesmuligheter til flere flygninger fra Europa. Inkludert til og fra Gardermoen. Reisen til Bali med Emirates er blant de raskeste, med et stopp i Dubai med kort transittid.

Ruten opereres av Emirates’ Boeing 777-300ER med to kabiner – 42 seter i Business Class og 386 seter i Economy Class. Utreisen EK360 vil ha avgang fra Dubai klokken 01:25 og ankommer I Gusti Ngurah Rai International Airport klokken 14:30. Den nye avgangen fra Dubai har gode forbindelser med en rekke destinasjoner i Europa, blant annet fra Amsterdam, Paris, London og Oslo. Flygningen vil også gjøre det enklere for passasjerer å fly videre innenlands til de nærliggende byene Surabaya, Makassar og Lombok i Indonesia. Returreisen fra Bali, EK361, går klokken 16:30 og ankommer Dubai International Airport 21:30.

Flere legger ferien til Bali

Som en ledende ferie- og turistdestinasjon, ønsket Bali nesten fem millioner utenlandske turister velkommen i 2016. Det var en million flere enn i 2015. Det var en bemerkelsesverdig økning i turismen fra Storbritannia (opp 32,1 prosent fra år til år), Frankrike (opp 25,7 prosent fra året før), Tyskland (opp 27,9 prosent fra året før) og Russland (opp 29,2 prosent fra året før) i 2016, ifølge statistikk fra Bali Government Tourism Office.

Passasjerer i alle kabiner kan nyte gourmetmat ombord, samt Emirates’ prisbelønte underholdningssystem Ice. Tilbudet har mer enn 2500 kanaler og Wi-Fi på alle A380 og en rekke Boeing 777 fly. Småbarnsfamilier blir også godt ivaretatt med spesielle service tilbud for å sikre en komfortabel og hyggelig flytur, med alt fra gratis leker til barnemenyer, underholdning og prioritert ombordstigning.

Emirates med lang fartstid i Indonesia

Passasjerer på alle flyreiser med Emirates kan glede seg over selskapets sjenerøse bagasjeregler – med opptil 35 kg for de som reiser i Economy Class og 40 kg for Business Class.

Emirates startet flyvninger til Indonesia i 1992 med tre avganger i uken via Singapore og Colombo. Siden mars 2013 har selskapet hatt tre daglige direkteflyvninger fra Jakarta til Dubai med Boeing 777. Emirates har også hatt daglige flygninger mellom Bali og Dubai siden juni 2015.