Article

Se de første bildene fra Vings nye designhotell Casa Cook Kos

Ving åpner snart dørene til sitt andre Casa Cook-hotell – det unike livsstilkonseptet med fokus på komfort og lekker design. Allerede nå er det mulig å ta en titt bak kulissene.

Vings første Casa Cook åpnet på Rhodos i fjor og ble raskt en suksess. Casa Cook Kos åpner i august og har flott beliggenhet på stranden i Marmari, nord på den lille øya Kos. Med loungestemning, hengekøyer på terrassen og privat bassengtilgang retter Casa Cook seg mot den stadig voksende kundegruppen som vil bo ekstra lekkert og bra i ferien.

Markedsdirektør i Ving, Tone Løkaas Fossum, mener fokus på livsstil er nøkkelen til suksessen:

– Vi ser at stadig flere ønsker å bo bra i ferien samtidig som de ønsker å komme bort fra de typiske turistområdene og finne sine egne små perler. Casa Cook med sitt lekre design og tilknytning til lokalmiljøet treffer blink hos dem som ønsker en unik hotellopplevelse med lokalt preg.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Komfort og gjennomtenkt design

Visjonen for hotellet er det vakre og enkle. Designerne bak hotellet vil skape en bohem-chic oase der gjestene får følelsen av å være i en rolig liten by. Hotellet består av 100 designrom, alle med egen balkong eller terrasse, og mange med privat basseng. Innredningen er inspirert av enkle former og modernisme kombinert med naturmaterialer og håndlagde detaljer for å skape den karakteristiske Casa Cook-stilen.

Lokal tilknytning er viktig

Hotellets restaurant kommer til å servere retter med lokal touch tilberedt med lokale råvarer. Samlingspunktet vil være hotellets beach-klubb «Parea», oppkalt etter det greske ordet for selskap. Der kan gjestene ta en drink eller snack mellom bad og avslapning og høre på loungemusikk som spilles av hotellets egen DJ.

Individuelle opplevelser

Casa Cook-konseptet bygger på idéen om å la gjestene få utforme sine egne, unike ferieopplevelser – uansett om de ønsker å utforske landskapet, rusle langs sanddynene ved havet, dra på en utflukt eller oppleve bylivet i historiske Kos by som ligger ca. 15 km unna hotellet.

Fakta om Casa Cook Kos:

Casa Cook Kos åpner 3. august 2017

Ving flyr direkte til Kos fra Oslo (SAS) og Trondheim (Thomas Cook Airlines) med ukentlige avganger sommeren 2017.