Hotel

Riktig god påske fra Trysil-fjellet og RADISSON BLU MOUNTAIN RESORT

RADISSON BLU MOUNTAIN

Vi gleder oss til en deilig påske! Vi fyller den med flotte turer ut i det fri, en god bok foran peisen med påskesnopet kun en armlengde unna, smakfulle og varmende måltider når vi kommer hjem fra skituren. Slik er det også fra redaksjonen på nett-stedet peterfox.no. Vi inntar fjellet onsdag morgen.

Vi har flyttet kontoret til Trysil i Hedmark. Nei, det er helt riktig. Vi har faktisk ikke fløyet til dette eventyret. Allikevel er vi innkvartert på Radisson BLU Mountain Resort, som kanskje er noe av det bedre i den norske fjellheimen.

RADISSON BLU MOUNTAIN

Ett par dager fri?

Nå skal vi kose oss med lange frokoster og ikke minst morsomme og kreative påskesysler. Det som kanskje gjør oppholdet enda bedre er at Club Carlson, lojalitetsprogrammet til Carlson Rezidor (som eier Park-Inn og Radisson BLU kjeden) har en kampanje hvor man tripler poeng opptjeningen i perioden.

God påske!

Vi oppdaterer deg på reisetilbud og bransjenyheter, og kanskje litt påskesysler.


Fakta om Radisson Blu Moutain Resort

På 802 meter over havet ligger Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil som er et utmerket utgangspunkt for vintersport. Hvert av de 369 rommene og suitene våre har fasiliteter gratis høyhastighets trådløst Internett og flatskjerm-TV, og flere byr også på fantastisk utsikt mot fjellet.

Spis deilig sunn og lokal mat i en av våre to restauranter, og nyt en kald eller varm drink foran peisen i den koselige lobbybaren. Kulpen Spa har et innendørs svømmebasseng, badstuer, treningsområde og 12 behandlingsrom.

Gjestene kan også benytte seg av en sportsbutikk, skiutleie og parkering på stedet. Med 8 fleksible konferanserom passer dette Trysil-hotellet veldig godt til ulike typer møter og arrangementer, både for bedrifter og privatpersoner.