Article

Kilroy tilbyr søk etter flybilletter basert på interesser og budsjett

Kilroy

KILROY har akkurat sluppet en helt ny søkefunksjon for flybilletter. Den gjør det mulig å søke etter reisemål med budsjett og interesser som filter. Flysøket presenteres i form av et interaktivt kart, og gir deg i tillegg til klassiske søkefunksjoner, muligheten til å velge ditt eget budsjett og se hvilke destinasjoner du kan reise til innenfor dine gitte rammer.

«Den nye funksjonen er helt perfekt for spontane og reiselystne mennesker. Den gir også folk generelt muligheten til å planlegge sin neste tur på en helt ny måte»-

Even Hulleberg, Markedssjef, KILROY.

Videre kan du velge å søke etter interesser som surfing, dykking, strender, shopping, trekking, frivillig arbeid, fitness, og vipps så vil kartet gi deg forslag til hvor du kan reise, og til hvilken pris.

Kilroy søkemotor

Søkefunksjonen er utrolig enkel. Du velger hvor du vil reise fra, avreiseperiode, lengde, interesse og budsjett. Det er også mulig å kun sette en makspris og se hvor langt unna du kan komme for pengene dine.

Treffene i det interaktive kartet er direkte linket til reelle flysøk gjennom søkemotoren til Sabre. Dersom du er på jakt etter en destinasjon som kanskje ingen har søkt på før deg, må du fortsatt benytte den vanlige søkemotoren. Denne funksjonen må derfor sees på som en ny, kreativ måte å finne spennende reisemål på, og ikke som en ny komplett søkemotor.

«Det er rett og slett en utrolig kul måte å søke etter flybilletter på», sier Even Hulleberg