Flyselskap

Utløpt: Starter ved midnatt – Norwegian har 48-timerssalg

dekke alle rutene starter ved midnatt

Flyselskapet Norwegian er fredagskveld ute med en aldri så liten teaser. Ett 48-timerssalg starter ved midnatt og slutter søndag kl. 23:59!

Gå ikke glipp av vårt 48-timerssalg og få muligheten til å bestille reiser til ekstra lave priser!

Starter ved midnatt – de vi vet nå

  • Bestill senest søndag den 23. april kl. 23:59.
  • Reis mellom 1. mai og 19. juni og mellom 20. august og 31. oktober 2017.

 

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegian kortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

En full introduksjon til Norwegian Reward kan du lese her.

Les også

Norwegian lanserer ny direkterute til Singapore

Norwegian må igjen leie inn fly i år for å dekke alle rutene i sommerprogrammet

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax

%d bloggere liker dette: