Article

Glad nyhet: Hemsedal forlenger sesongen til 7. mai

Hemsedal forlenger

Med fine forhold i skibakken og økt interesse for vårskikjøring blir det ekstra lang skisesong i Hemsedal i år. Heiser, bakker og parker holder åpent hver dag helt til Hemsedal Winter Finale runder av sesongen med bl.a. CC Cowboys og Charlie Roennez på utescenen, snowboardarrangementet The Bang Slalom og masse fin skikjøring helgen 4. – 7. mai.

Det er ingen grunn til å sette bort skiene riktig ennå, for det er fortsatt snø i fjellet og fine forhold i bakkene, forteller Kenneth Larsen, markedssjef i SkiStar Hemsedal. Her i Hemsedal Skisenter ligger snøen til langt ut i mai, og når siste års tall viser en økt interesse for skikjøring i vårperioden valgte vi i år å forlenge 16/17 sesongen med en uke. Vi har lagt kunstsnø i våre mest populære skiløyper og den holder seg svært godt utover våren. Vi har også fått litt påfyll av natursnø, og værmeldingen melder kalde netter i fjellet, så snøen den holder med god margin til siste skidag 7. mai, forsikrer Larsen.

Hemsedal forlenger

Hemsedal har to store helgearrangement fremfor seg før sesongen rundes av. Først ute er Hemsedal Winter Games med alpinrenn, jibbekonkurranse og aktiviteter for barn og unge utøvere helgen 28. april – 1. mai.

Endelig punktum markeres med Hemsedal Winter Finale helgen 4. – 7. mai med konserter, artister og arrangement. Årets «headliner» er CC Cowboys, i tillegg spiller Duo Jag, Charlie Roennez og Peter Simson m/band på utescenen ved Skistua i skibakken. Også legendariske Stavkroa markerer årets siste skihelg med Dj’s og afterski under All In Part 3. Lørdag 6. mai er snowboardlegendene Mikkel Bang og Terje Håkonsen vertskap under The Bang Slalom, årets store snowboardhappening i Hemsedal. Søndag 7. mai er dagen for årets siste laps i parken og turer i bakken før heisene stenger etter endt skidag.