Bonus Program

Guide til kunde programmet Avis Preferred

Også leiebil selskapene har egne kundelojalitets programmer. Vi ser her nærmere på Avis og deres Avis Preferred. Avis er samarbeidspartner med SAS EuroBonus.

 

  Rask betjening ved skranken

  Eksklusiv tilgang til de nyeste bilene våre

  Forhåndsutfylt leiekontrakt

  Leiebil parkert på et praktisk sted i nærheten

  Eksklusivt telefonnummer for Avis President’s Club medlemmer

  Nøkler og leiedokumenter venter i bilen

  Medlemsfordeler som gratis oppgraderinger og gratis leiebiler

Hvordan bli medlem i Avis Preferred:

Du kan raskt og enkelt bli medlem på nett. Du trenger bare å ha førerkortet og betalingskortet ditt for hånden. Når innmeldingen er fullført får du umiddelbart tilsendt ditt unike kundenummer på e-post. I tillegg sender vi deg ditt Avis Preferred-medlemskort i posten.

Deretter, når du er klar til å bestille hos oss, kan du logge deg inn på nett eller oppgi kundenummeret ditt over telefon. Du kan begynne å få fordelene av vår prioriterte service neste gang du leier bil.

Merk: Hvis du er eksisterende Avis Preferred-medlem, men ikke har en Avis-konto på nett – eller hvis du har en eksisterende Avis-konto på nett, men ikke er medlem av Avis Preferred – kan du melde deg inn og koble kontoene sammen. Bare klikk på «Jeg har allerede en konto»-knappen.

Avis Preferred
Programmets tre ulike lojalitets-nivå

Programmets tre lojalitetsnivåer

Jo mer du leier, desto flere fordeler oppnår du med Avis Preferred. Det er tre medlemsnivåer som er basert på leiehistorikken din i løpet av et medlemsår og fordelene blir bedre for hvert nivå.

Når du blir medlem har du status som Avis Preferred. Neste status er Avis Preferred Plus(som oppnås ved å leie 5+ kjøretøy og bruke €1000). Høyeste status er Avis President’s Club (som oppnås ved å leie 10+ kjøretøy og bruke €2000). Hvert statusnivå er gyldig i ett år.

En liten bonus for å hjelpe deg i gang (slik at du kan oppnå Avis Preferred Plus-status enda raskere): «lojalitetsverdien» av din leie vil øke med EUR 100 hvis du leier et kjøretøy innen 60 dager etter registrering.

Vennligst merk: Denne verdien blir kreditert innen fem dager etter at leiebilen er returnert til oss, og dette blir da synlig i profilen din på nett. Denne bonusen gjelder kun for nye medlemmer.

Med liten skrift

 • Avis Preferred-medlemmer må reservere fire timer i forveien. Påse at din Avis Preferred-profil er oppdatert (inkludert gyldig e-postadresse).
 • Førsterett til de nyeste bilene er avhengig av tilgjengelighet for valgt leieperiode og utleiestasjon
 • Tjenesten «Nøkler i bilen» er for tiden tilgjengelig på utvalgte Avis Preferred-utleiestasjoner i Europa, USA, Canada og Australia
 • Gratis weekendleie er gyldig i de landene som er oppgitt på e-kupongen din og gjelder for tre dagers leie i en liten til mellomstor bil. Obligatorisk forsikring, skatter og gebyrer er inkludert. Drivstoff, tilleggstjenester og flyplassavgifter er ikke inkludert.
 • Gratis weekendleie må bestilles via lenken som er oppgitt på verdikupongen
 • Enkeltoppgraderinger er gjenstand for tilgjengelighet for Avis Preferred Plus-medlemmer. Dobbeltoppgraderinger for medlemmer av Avis President’s Club er også gjenstand for tilgjengelighet.
 • Oppgraderinger gjelder ikke for varebiler, kjøretøyer i Avis Select-serien, Avis Luxury- eller Prestige-kjøretøyer, sjåførservice, Safari-leiebiler eller leieperioder som varer over 14 dager.
 • Enkeltoppgraderinger er garantert for medlemmer av Avis President’s Club på flyplasser og jernbanestasjoner i land hvor lojalitet lønner seg (se ovenfor), og på utleiestasjoner i bysentra avhengig av tilgjengelighet.
 • Medlemmer i Avis President’s Club kan stole på at de vil få en bil i den garanterte bilgruppen, så lenge bestillingen er gjort minst 48 timer i forveien.
 • Bedriftskunder: Det kan hende at din reisepolicy eller firmaets avtale forhindrer deg i å oppgradere til de høyere nivåene i programmet. Ta det opp med kundekontakten din, men vi anbefaler at du registrerer deg slik at du kan dra fordel av den hurtige servicen du får med Avis Preferred.
 • Partnerkunder: Det kan hende at din reisepolicy eller firmaets avtale forhindrer oppgraderinger og gratis billeie. Da kan du registrere deg og dra fordel av den hurtige servicen du får med Avis Preferred.
 • For å bli medlem i Avis Preferred trenger du ikke noe annet enn et førerkort og et betalingskort. I tillegg må du forholde deg til de lokale bestillingsbetingelsene som gjelder for hvert land.
 • Avis Preferred belønner lojalitet ved å gi deg en fordel når du leier fra den vanlige bilparken, kjøretøyer i Avis Select-serien og, i enkelte land, Avis Prestige-kjøretøyer.
 • Du kan også opptjene lojalitetspoeng ved å leie varebiler, luksusbiler og sjåførservice i Sør-Afrika.