Flyselskap

British Airways: New York – New Look ved JFK Terminal 7

JFK T7

British Airways presenterte tirsdag ettermiddag selskapets detaljer om store investeringer ved JFK lufthavnen i New York. Terminal 7 som er British Airways´termnal skal moderniseres, og pusses opp for et beløp i størrelsesorden 600 millioner kroner.

De nye CGI (Computer Generated Images) bildene gir kundene et første glimt av hvordan terminalen vil se ut når investeringen på mer enn £ 52 millioner er ferdigstilt. Det vil forandre flyplass-opplevelsen for de tusenvis av British Airways kunder som flyr fra terminalen hver uke.

New York flyplass moderniseringsprosjektet følger en serie av nylige investeringsmeldinger fra flyselskapet, inkludert en 400 millioner dollar oppgradering i Club World, Introduksjon av Club Europe-kabiner på innenlandsfly, nye flyplass lounger, en ny First Wing på Heathrow Terminal 5 i London, samt den nyeste generasjonen WiFi på lang- og kortdistanse-flåten, selvbetjeningsinsjekk og biometriske boarding port for å øke hastigheten på flyplassen.

Redesignet på JFK vil være komplett mot slutten av 2018. Et nytt romslig, moderne innsjekkings-område med et eget Club World og First-område. Det eksklusive området vil hente inspirasjon fra The First Wing som nylig åpnet på Heathrow Terminal 5 og det nye premium-innsjekkingsområdet på Gatwick South Terminal.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

JFK for Premium Class og Executive Club

Reisende i selskapets First og Business class, samt Gold og Silver medlemmer av Executive Club vil dra nytte av fullstendig redesignede lounger. Med mer plass, og restaurant-style bespisning før ombordstigning. Concorde-rommet, som er forbeholdt reisende i First-class vil også bli satt i ordentlig stand.

“Vi jobber for tiden bak kulissene med topparkitekter og designere for å skape en ny opplevelse hvor våre kunder kan slappe av, spise og jobbe før de tar av. Det nye miljøet på Terminal 7 er designet for at våre kunder skal kunne nyte et jevnere, raskere og mer avslappet miljø. Dette vil blant annet innebære en betydelig økning i antall sitteplasser i restauranten.”

Abigail Comber, Head of customer, British Airways. 

“Vi har nylig åpnet vår nye lounge ved flyplassen i Boston Logan. Neste år vil vi rette oppmerksomheten mot Aberdeen og Roma. Genève vil også bli utvidet og ytterligere investeringer er planlagt i San Francisco, Chicago, Johannesburg og Manchester. ”

 

JFK investeringen vil inkludere:

  • Et forbedret, romslig innsjekkings-område for en rask og effektiv kundeservice
  • En eksklusiv ny premium-innsjekkingssone med fast-track security
  • Redesignede og oppgraderte lounger med mer plass til å slappe av, spise og jobbe
  • Lansering av en autentisk New York kulinarisk opplevelse med lokale mat og drikke konsepter for å tilfredsstille ulike behov
  • Et spennende handle miljø med blant annet Duty-Free
  • Nye gate sitteplasser med ekstra strømuttak, designet for kundens komfort

Om JFK terminal 7

Terminal 7 ble designet av GMW Architects, bygget for BOAC og Air Canada i 1970. For tiden drives av British Airways, og er også den eneste flyterminalen i USA som drives av en utenlandsk operatør,  selv om Terminal 1 drives av et konsortium av utenlandske flyselskap som benytter terminalen. En håndfull Oneworld-allianse selskap flyr inn og ut fra Terminal 7.