Flyselskap

Qatar Airways øker med sin femte daglig flight mellom Doha og Bangkok


femte daglige flight

Qatar Airways inngår samarbeid med Turiststyrelsen i Thailand (Tourism Authority of Thailand) om ytterligere å fremme turisme fra langdistanse destinasjoner til Thailand.

Qatar Airways planlegger å introdusere en femte daglig non-stop-rute fra Doha til Bangkok allerede fra 1. juni 2017.
Den økte frekvensen, sammen med selskapets to-daglige ruter til Phuket, og den fem måneder gamle Krabi-ruten (fire ganger per uke), blir selskapets totale antall flyvninger til Kongeriket Thailand på 53 frekvenser per uke.

I samarbeid om utvidelsen til Thailand har Qatar Airways signert et samarbeidsavtale med Thailand Tourism Authority (TAT) for å komme sammen og øke den innkommende turismen til Thailand.

Avtale om femte daglig flight på ATM

Intensjonsavtalen (MoU Memorandum of Understanding), ble undertegnet av Qatar Airways, Chief Commercial officer,  Mr. Ehab Amin i kveld. Tilstede var også Qatar Airways konsernsjef, Mr. Akbar Al Baker og TATs nestleder for internasjonal markedsføring i Europa Europa, Afrika, Midtøsten og Amerika. Signeringen fant sted ved Arabian Travel Market i Dubai.

femte daglig flight
Signering av MoU av Qatar Airways Chief Commercial Officer Mr. Ehab Amin og TAT Deputy Governor for International Marketing Europe, Africa, Middle East & Americas Mr. Tanes Petsuwan.

«Å øke frekvensen til Bangkok med fem daglig flighter er en betydelig forpliktelse fra oss til det Thailandske markedet.  Og en bekreftelse på den sterke etterspørselen året rundt til denne ikoniske destinasjonen i det fjerne-østen. Vi er glade for å kunne bruke ytterligere kapasitet til Thailand, noe som gir enda mer fleksibilitet og bekvemmelighet for våre passasjerer som reiser til og fra Land of Smiles

Mr. Akbar Al Baker, CEO, Qatar Airways. 

«Bangkok har lenge vært et enormt populært reisemål for både forretningsreisende og fritidsreisende. Partnerskapet med Thailands turistmyndighet tillater oss å samarbeide om å tiltrekke oss enda flere reisende fra sekundær byer i Europa, Midtøsten og Afrika for å oppleve den varme og gode gjestfriheten Thailand har å by på. »

En femte daglig flytur til Bangkok vil gi sømløse forbindelser med flere flyreiser fra noen av Thailands viktigste turistkildemarkeder i Europa som Storbritannia, Italia og også Midtøsten. Over hele linjen er det fortsatt stor etterspørsel etter fritidsreiser på Bangkok-ruten hele året.

Boeing 787 Dreamliner

Den nye daglige flyturen vil bli betjent av en Boeing 787 Dreamliner, som gir ytterligere 254 seter per dag. Passasjerene kan velge mellom 22 seter i Business Class eller 232 seter i Economy Class. I begge kabinene kan passasjerer benytte inntil 3000 underholdnings-alternativer på det toppmoderne Oryx One-underholdningssystemet og holde kontakten under hele reisen med WiFi tilgjengelig.

I tillegg kan passasjerer som reiser til andre innenlands destinasjoner i Thailand, tilrettelagte videreforbindelser med Bangkok Airways codeshare-fly til blant annet Chiang Rai, Udon Thani, Koh Samui.

Nå må vi etterhvert bare få et større tilbringer fly mellom Oslo og Doha?

 

Følg Peter Fox på Facebook

Begge fotos: Qatar Airways / Flickr

 

%d bloggere liker dette: