Hotel

Bergen Lufthavn får Norges største Comfort-hotell

Comfort-hotell

Det var ikke tegn til regn da 300 feststemte mennesker var samlet for å feire åpningen av Norges største Comfort-hotell, Comfort Hotel Bergen Airport.

Vi ser frem til å gi gjestene våre en magisk opplevelse når de besøker Comfort Hotel Bergen Airport. Med tilrettelagte møtefasiliteter, flotte rom og kun 2 minutter til den nye terminalen, er dette hotellet det naturlige møtepunktet mellom Bergen og tilreisende fra hele landet. Etter to måneder i drift er det en stor glede å feire Norges største Comfort-hotell sammen med 300 av våre nærmeste venner. Nå som bybanen endelig har åpnet er det ekstra gøy å kunne ønske velkommen til fest, sier Erlend Fardal Lunde, hotelldirektør på Comfort Hotel Bergen Airport.

Byggingen av Comfort Hotel Bergen Airport er Comfort Hotels største prosjekt hittil. Hotellet er det andre flyplasshotellet til hotellkjeden så langt, og det er ikke uten grunn at Nordic Choice Hotels har valgt å bygge dette hotellet nettopp i Bergen. Petter Stordalen har den siste tiden satset stort på flyplasshotell, og Bergen Lufthavn Flesland er den 5. Største flyplassen i Norden.

Begge bilder er tatt av Inger Marie Grini – Pressebilder Nordic Choice Group

Bergen Lufthavn er en flyplass med hovedstad-dimensjoner, og hotelltilbudet må matche den størrelsen. Med et Clarion-hotell og ett Comfort-hotell dekker vi behovene til alle, enten du reiser på business-budsjett eller ønsker deg førsteklasses, økonomiske hotellopplevelser. Det er ikke uten grunn at Bergen Lufthavn får Norges største Comfort Hotel, sa Petter stordalen i åpningstalen sin.

Comfort Hotel Bergen Airport er nummer to i rekken av Comfort Hotel i Bergen. Hotellet er helt nytt, og ligger 2 minutter fra den nye flyplassterminalen som åpner august 2017.

Fakta Comfort Hotel Bergen Airport

  • Norges største Comfort Hotel
  • 304 rom
  • 12 trådløse møterom
  • Restaurant, bar og stor gym
  • 2 minutter fra den nye terminalen som åpner august 2017
  • Innendørsparkering med 110 parkeringsplasser som disponeres av tredjepart mot avgift
  • Åpningsfest 26. april