Flyselskap

Norwegian byr på STORT SALG!

Stort salg

Norwegian byr opp til Stort Salg, og denne gang er det stort sett hele rute-nettet som er lagt ut.

Du må bestille før 01.05.2017, og reise før 31. oktober 2017.

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

Betingelser Stort Salg!

  • Bestill mellom 25.04 – 01.05.2017.
  • Reis før 31. oktober 2017.
  • Tilbudet gjelder utvalgte destinasjoner og avganger.
  • I enkelte perioder vil det være få eller ingen billetter til annonsert pris, dette gjelder særlig ifm skoleferier.
  • Tilbudet gjelder ikke barnerabatt.
  • Forbehold om endringer.

Les også artikkelen om at Norwegian Reward vant 2 priser ved årets Freddie Awards.

Les vår guide til Norwegian Rewards her. Fordelsprogrammet er helt gratis.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.