Flyselskap

KLM byr på Bangkok priser ned mot NOK 4,110

Costa Rica

KLM har tilbud på store deler av selskapets rutenett. Vi har undersøkt, og prisene er faktisk tilgjengelig !

Bangkok priser

Vi forsøkte å gjøre en test-booking på selskapets hjemmeside, og fant følgende pris med utreise i neste uke. En av styrkene ved KLMs hjemmesider, er at hele bestillings-dialogen foregår på Norsk. Kanskje ikke så rart, da selskapet flyr til Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger og Trondheim.

Utsnitt fra booking dialog på KLMs hjemmeside

Betingelser ved Bangkok priser og KLM generelt

Endre Endring er tillatt mot et gebyr på EUR 150.
Hvis du endrer billetten din, kan billettprisen variere på grunn av nye beregninger av skatter og avgifter, samt tilgjengelighet.
Du må betale et administrasjonsgebyr på NOK 111 når du foretar endringer på billetten din over telefon. Hvis du endrer billetten din på nettet, ved å gå til Min Reise, så slipper du å betale administrasjonsgebyret.
Avbestill Avbestilling er ikke tillatt.
Manglende oppmøte Hvis du er for sent ute til ombordstigningen, er denne billetten ikke refunderbar. Du har heller ikke rett til å endre flyvningen gratis.
Minimumsvarighet på opphold Et krav om minimum varighet på opphold gjelder. En søndag må være inkludert i oppholdet.
Maksimumsvarighet på opphold Et krav om maksimal varighet på opphold på 3 måned(er) gjelder.
Reiseklasse Du skal fly L/V klasse med billettpristype VLPRNO.
Medlem av bonusprogram Flying Blue-medlemmer opptjener bonuspoeng.

Om KLM

KLM Royal Dutch Airlines (også kun KLM, eller Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) er et nederlandsk flyselskap, og fungerer som Nederlands flaggbærende sådan. Selskapet ble grunnlagt i 1919. I 2004 fusjonerte KLM med Air France til Air France-KLM, selv om begge selskapene fortsatt driver under eget navn, men samarbeider tett.

KLM har et utstrakt rutenettverk i Norge, og opererer flygninger fra sin base på Schiphol lufthavn utenfor Amsterdam til Bergen, Oslo, Ålesund, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger og Trondheim.

På langdistanse har KLM ruter til Nord- og Sør-Amerika, Midtøsten, Asia og Afrika.