Flyselskap

Fly til Bombay med Brussels Airlines via EU hovedstaden

Brussels Airlines åpnet ruten mellom Belgia og India torsdag 30. mars 2017. Dette er en meget god forbindelse fra Oslo, selv om dagen starter i overkant tidlig om morgenen.

Nå kan du reise til Mumbai, Indias økonomiske metropol hele fem ganger i uken fra Brussels Airport. Det er ett år siden Europas hovedstad var med egen direkte rute til India. Brussels Airlines nye rute endrer dette.

Den nye ruten viser allerede seg å lykkes blant Brussels Airlines-kunder. Brussels Airlines nye rute er virkelig gode nyheter for de titusenvis av mennesker som reiser mellom India og Belgia hvert år og er avgjørende for flere økonomiske næringer (pharma, diamant, maritim industri, …). Fra nå av kan de fly direkte igjen mellom Brussel og India. Også på flyfrakt siden er etterspørselen stor.

Bombay
Turen starter klokken 06:45 om morgenen i Oslo

Vi har foretatt et tilfeldig søk i juni måned. Prisen for en økonomi klasse billett mellom Oslo og Bombay prises til rett i overkant av NOK 6 100. Dette er en reise i Brussel Airlines økonomiklasse kabin.

Ruteplan mellom Brüssel og Mumbai / Bombay

Flight Fra Til Avgang Ankomst Ukedager
SN601 Brussel Mumbai

10:45

23:00

1.345.7
SN602 Mumbai Brussel

01:05

07:15

12.456.

 

Med sin nye rute til India, er Brussels Airlines ikke bare rettet mot lokale passasjerer, men også reisende som ønsker å fly via Brussel til andre destinasjoner i Brussels Airlines-nettverk. Tidspunktene muliggjør også videre forbindelser og til destinasjoner i Europa, Afrika og Nord-Amerika. I India samarbeider Brussels Airlines med Star Alliance-partner Air India for å sikre forbindelser via Mumbai til flere andre destinasjoner i India.

Brussels airlines Airbus A330 som tar det trygt mellom Brüssel og Bombay

Service tilpasset indiske passasjerer

Til den nye ruten har Brussels Airlines anskaffet en ekstra Airbus A330 til sin flåte, og bringer langtransportflåten til totalt 10 fly. Lanseringen av ruten har også ført til ytterligere sysselsetting. Totalt har mer enn 200 direkte arbeidsplasser blitt opprettet (piloter, kabinpersonale, bakkepersonale, last, salg og støttetjenester).

I de siste ukene har Brussels Airlines-ansatte gjennomført ulike work-shops for å bedre forstå den indiske kulturen. For å kunne betjene sine indiske reisende på sitt lokale språk, har selskapet ansatt og lært opp 17 indiske kabinbesetning medlemmer.

Brussel Airlines = Star Alliance

Medlemmer i SAS Eurobonus opptjener poeng på alle flyvninger med det belgiske selskapet. Man har også mulighet til å bestille bonusreiser med Eurobonus poeng.