Article

Spar opp til 70 % på luksusreiser – de billigste og beste prisene på nettet

luksusreiser

Secret Escapes forhandler seg frem til  enestående priser på håndplukkede, luksuriøse hotell og ferier både i Norge og i utlandet, med inntil 70% rabatt sammenlignet med andre tilbydere.

 

luksusreiser

Velkommen til den dårligst bevarte hemmeligheten innen luksusreiser

Selskapet Secret Escapes forhandler seg frem til enestående priser på håndplukkede, luksuriøse hotell og ferier både i Norge og i utlandet, med inntil 70% rabatt sammenlignet med andre tilbydere. Hvordan får de det til? Hemmeligheten er at selv de beste hotellene misliker å ha rom stående tomme…

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til medlemsprisene, er å bli medlem av Secret Escapes – du behøver bare en epostadresse, intet annet. Medlemskapet koster deg ikke en krone, og kommer heller aldri til å gjøre det.

Til gjengjeld får du tilgang til eksklusive medlemspriser som du ikke kan oppdrive noe annet sted.

Luksusreiser – hvordan virker det?

Til enhver tid har Secret Escapes en mengde kampanjetilbud gående på overnattinger og reiser i hele verden – kun tilgjengelig for sine medlemmer. De sender ut epost så snart nye tilbud blir tilgjengelige, så du ikke går glipp av akkurat den reisen du kunne tenke deg å ta.

Kampanjene er vanligvis tilgjengelige i inntil 10 dager. Det trenger ikke være en siste-liten-tur, heller – du kan bestille deg en romantisk tur til helgen, eller forhåndsbestille sommerferien. Som regel et vanligvis ledig kapasitet på tilbudte hoteller flere måneder i forveien.

Meld deg inn ved å trykke på et av bildene.