Flyselskap

LUKSUSFERIE TIL DEN DOMINIKANSKE REPUBLIKK

 

Enestående Tilbud ~ Dette deilige All Inclusice Resort beliggende på den solbeskinnede kyst ved Punta Cana på den Dominikanske republikk. Kyststrekningen er kjent for sine hvite sandstrender med svaiende palmer og turkisblått hav så langt øyet rekker.

Den 1000 km. lange kystlinie med palmeklædte sandstrande og smukt turkisgrønt hav, er et eftertragtet feriemål. Her ligger de fleste hoteller side om side med tilbud om all inclusive og mange forskellige aktiviteter.

På kyststrekningen finnes også fredelige naturområder, hvor turismen er mere moderat. I området ved Punta Cana på østkysten og på sydkysten ved La Romana, har Ruby Rejser valgt noen flotte hotell. Der kan du som reisende nyte de gode tilbudene i deilige omgivelser og til rimelige priser.

Punta Cana der ligger på østkysten af den Dominikanske Republikk, er et fantastisk ferieparadis.

Uke Ankomstdato Hjemrejsedato Varighet Pris
28 – 30 07-07-2017 21-07-2017 14 netter 12998,-
42 12-10-2017 20-10-2017 8 netter 9995,-
51 – 1 20-12-2017 03-01-2018 14 netter 23995,-

Reisen foregår fra Hamburg via Paris til Punta Cana. Alle priser er i Danske kroner. Reisen kan bestilles på denne linken.

Turen tar av klokken 10:45 alle dager, så du er avhengig av å reise til Hamburg, Tyskland kvelden i forveien. Det er mange rimelige flyplass hoteller i Hamburg. Alternativt tatt kontakt med arrangøren om å starte reisen i Oslo.

Inkludert i prisen

  • Fly t/r fra Hamburg
  • Opphold i dobbeltværelse i det oppgitte antall netter
  • All inclusive (måltider og drikkevarer)
  • Mange aktiviteter (windsurfing, snorkeling, beach volley, katamaraner, kajakker og mye annet…)
  • Club for Kids (mange aktiviteter)
  • Spa/Fitness

 

Om Air France

Air France er et fransk flyselskap med hovedkontor i Paris. Selskapet er et datterselskap av Air France-KLM-gruppen. Selskapet flyr både innenriks og utenlands passasjerflyvninger og fraktruter til 185 destinasjoner i 83 land. Selskapets hovedbaser er på Orly lufthavn og Charles de Gaulle internasjonale lufthavn, begge i Paris, med en mindre base på Saint-Exupéry internasjonale lufthavn i Lyon.

Air France opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Charles de Gaulle internasjonale lufthavn utenfor Paris.

Air France er et fransk flyselskap med hovedkontor i Paris. Selskapet er et datterselskap av Air France-KLM-gruppen. Selskapet flyr både innenriks og utenlands passasjerflyvninger og fraktruter til 185 destinasjoner i 83 land. Selskapets hovedbaser er på Orly lufthavn og Charles de Gaulle internasjonale lufthavn, begge i Paris, med en mindre base på Saint-Exupéry internasjonale lufthavn i Lyon.

Air France opererer også flygninger i Norge, med ruter fra Oslo lufthavn, Gardermoen til Charles de Gaulle internasjonale lufthavn utenfor Paris.