Hotel

Betal måltidet med fysisk aktivitet på Brasserie X

fysisk aktivitet

 

Fra fjerde til tiende mai kan gjester gå seg til rabatt på samtlige Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige.

– En av våre største helseutfordringer i dag er at vi sitter for mye i ro. Derfor kjører vi i en uke fremover en skritt-konkurranse, slik at du får betalt for mosjon i form av rabatt på våre Brasserie X-restauranter, sier Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Frem til 10. mai kan restaurantgjester konvertere antall skritt gått daglig til rabatt i Brasserie X. Gjester som går mer enn 10 000 skritt på én dag i løpet av kampanjeperioden, får 25 prosent rabatt i restauranten. Skrittkonkurransen arrangerers i forbindelse med innspurten av Local EAT Award, hvis mål er å finne Nordens beste entreprenører innen mat, helse og bærekraft. Den som har gått mest i hele Norge vinner én billett til EAT Stockholm Food Forum 12.-13. juni, samt hotell og reise.

– Gjennom skrittkonkurransen, vil vi fremme fokuset på mat, helse og bærekraft, også blant ikke-gründere. I tillegg til rabatten på 25 prosent vil vi gi elleve sprekinger i Norge og Sverige, de som har gått flest skritt gjennom hele perioden, en gratis hotellweekend med 3-retters middag for to. Vi håper dette motiverer mange til å ta bena fatt, avslutter Stordalen.

Fra 3. mai og frem til fristen 10. mai kan gjester bytte skritt mot rabatt i alle Brasserie X-restauranter i Norge og Sverige. Skritteller eller tilsvarende funksjon på mobiltelefon må fremvises på restauranten.

Local EAT Award er en innovasjonskonkurranse innenfor mat, helse og bærekraft som arrangeres i samarbeid mellom Nordic Choice Hotels, EAT, NHO og Företagarna. Skrittkonkurransen avholdes som et ledd i innspurten av søknadsperioden til prisen. Local EAT Award løper fra 5. april til 10. mai, og søknader sendes til www.eatforum.org/lea

Disse hotellene tilbyr rabatt frem til 10. mai:

  • Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen
  • Quality Hotel Expo på Fornebu
  • Quality Hotel Residence i Sandnes
  • Quality Airport Hotel Stavanger
  • Quality Hotel Tønsberg
  • Quality Hotel Pond på Forus i Stavanger

%d bloggere liker dette: