Article

Australia på budsjett, Jorden-rundt tur eller eksklusiv vintur

Australia på budsjett

Grupperundreiser har lagt fram årets program og her er det flere go´biter. Blant annet Australia på budsjett, vintur med Geir Salvesen og Jorden-rundt tur.

– Vi har bra etterspørsel etter turene våre. Mange i aldersgruppen 55 pluss liker seg på tur sammen. Det er sosialt, trygt og ikke minst hyggelig! Man får man noen å dele opplevelsene med, og noen ender opp med å bli ”venner for livet”, forteller Endre Kaurin, som er Utviklingsdirektør i Grupperundreiser.

Mange er travle i dag, og flyforbindelsene har blitt bedre. Med dette som utgangspunkt har Grupperundreiser lansert en helt ny to-ukers tur til Australia. Stikkordene her er klassiske høydepunkter som blant annet Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef og mer tid på egen hånd.  Den nye to-ukers rundreisenn «Det klassiske Australia» passer perfekt for de som har to uker til rådighet. Vi har også lagt opp til litt mer tid på egen hånd, og tilbyr heller en del utflukter som tillegg for de som vil, forteller Endre Kaurin, i Australiareiser.

Andre nyheter er egen vintur med vineskpert Geir Salvesen down under, og Jorden-rundt reise.

Dette er nyhetene:

Australia på budsjett (Det klassiske Australia)

7.  til 20. desember 2017 (14 dager)

Denne spennende opplevelsesreisen med skandinavisk reiseleder viser deg alt det beste Australia har å by på. Vi besøker blant annet Great Barrier Reef, Ayers Rock/ Uluru, Sydney og Melbourne. Kr. 37.900 pr. person når to reiser sammen

Jorden-rundt (Jorden rundt med skandinavisk reiseleder)

29. oktober til 20. november 2017 (23 dager)

Nå kan drømmen om å reise jorden rundt gå i oppfyllelse! Vi arrangerer en fantastisk reise rundt jorden fra øst mot vest med skandinavisk reiseleder og stopper i Los Angeles, Fiji, Sydney, Singapore, Bali og Dubai. Kr. 81.900 pr. person når to reiser sammen

Opplev Australia med vinekspert Geir Salvesen

9. februar til 3. mars 2018 (23 dager)

Denne unike turen kombinerer Australias høydepunkter med fantastiske mat- og vinopplevelser. Vi besøker Great Barrier Reef, Ayers Rock, Kangaroo Island, Sydney og Melbourne, i tillegg til vinområder som Barossa, Yarra og Hunter Valley. Geir Salvesen er turens reiseleder og vinekspert. Kr. 69.900 pr. person når to reiser sammen

Grupperundreiser er en del av Australiareiser, og har lang erfaring med å sette sammen turer til blant annet Australia, New Zealand og Stillehavet.