Flyselskap

Endringer i SAS Eurobonus – hva blir nytt?

sas eurobonus

Per nyhetsbrev informerer SAS i dag alle sine kunder om følgende.

12.–15. mai migrerer vi til et nytt EuroBonus-system. I den forbindelse vil ikke EuroBonus-medlemmer ha tilgang til kontoen sin. Overgangen kommer ikke til å få betydning for bestilte bonusreiser, SAS-appen, adgang til Fast Track eller besøk i loungene våre. Men det vil ikke være mulig å bruke opptjente poeng til å bestille reiser, hotell eller leiebil eller å oppgradere.

Denne helgen, 12. til 15. mai, kan EuroBonus-medlemmer heller ikke bruke poeng til å handle for om bord eller betale med poeng hos en EuroBonus-partner. Også enkelte fordeler – som å gi bort et Sølv- eller Gullkort blir påvirket.

Vi regner med å være ferdige med flyttingen på mandag 15. mai. Vi ber om forståelse og beklager eventuelle problemer dette kan medføre

Hva blir nytt i SAS Eurobonus ?

I utgangspunktet er dette en teknisk migrering av IT-plattformen kjører på, men vi kan allikevel spekulere i om det blir ytterligere endringer i systemet? I Danmark og Sverige har man allerede utallige muligheter for å opptjene SAS Eurobonus poeng også utenfor flyplassen eller i det vi i dag kjenner som SAS Partner nettverk. I Danmark og Sverige har man mulighet til å opptjene opptil 120 EuroBonus ekstra poeng ved DKK/SEK 100 forbruk ved restaurant besøk med mer.

Vedlagte link, gir deg en Q&A på hva SAS mener med denne migreringen.