Bonus Program

First Hotels: Motta 750 poeng per natt på opphold i mai

First Hotels

På dine hotell-opphold i mai opptjener du 750 SAS EuroBonus poeng per natt ved alle First Hotels i Skandinavia!  

Alle som er medlemmer av First Members, opptjener både First Member-poeng og SAS EuroBonus-poeng på sine hotellopphold hos hotel kjeden. I tillegg så kan du bruke dine EuroBonus-poeng til å ta ut gratisnetter på alle First Hotels i Skandinavia.

Om First Member

Som First Member opptjener medlemmer alltid både First Member-poeng og SAS EuroBonus-poeng på sine hotellopphold hos kjeden. Medlemmer trenger ikke å velge hvilket program de ønsker å motta poeng fra, og sparer dermed opp til både gratis flyreise og gratis hotellovernatting på ett og samme opphold.

Som medlem opptjener man normalt 500 SAS EuroBonus-poeng for hver natt. I tillegg til ett First Member-poeng for hver krone man bruker på kjedens hoteller.

I tillegg kan medlemmer bruke EuroBonus-poeng sine til å ta ut gratisnetter på alle First Hotels i Skandinavia. Hotellet har 45 destinasjoner i hele Skandinavia å velge mellom. Dersom du som medlem ønsker å bruke dine EuroBonus-poeng til å ta ut hotellnetter på First Hotels, booker du dette via EuroBonus sin kundeservice eller på sas.no.

Husk å oppgi både ditt First Member- og ditt EuroBonusmedlemskap neste gang du sjekker inn hos kjeden for å få dobbel uttelling.

Det med liten skrift hos First Hotels

  • Alle ordinære priser og avtalepriser gir rett til bonusopptjening.
  • Det gis ikke poeng på overnattinger booket via tredjeparts websider (som f.eks hotels.com,expedia.com, booking.com),gratisnetter, bonusovernattinger,  tur operatører, overnattinger i forbindelse med avtaler om langtidsleie (over 20 netter),crew, sponsorpriser eller andre spesialavtaler.