Flyselskap

CAL Cargo Airlines til Oslo lufthavn

CAL Cargo Airlines

16. mai er det oppstart på en ny fraktrute fra Avinor Oslo lufthavn til Tel Aviv i Israel med CAL Cargo Airlines.

Oslo lufthavn fortsetter den sterke veksten og satsningen på flyfrakt når CAL Cargo Airlines åpner ny fraktrute 16. mai. Hver tirsdag vil selskapet fly direkte til Tel Aviv i Israel med sin Boeing 747-400F lastet med fersk norsk sjømat.

– Dette er svært gledelige nyheter for Norge og Oslo lufthavn. Israel er en av de største destinasjonene for flybåren sjømat fra Norge og Tel Aviv blir den 10. største flyplassen for flyfrakt fra Oslo lufthavn, sier direktør for cargo i Avinor, Martin Langaas.

CAL Cargo Airlines direkte til Tel Aviv

CAL sin nye fraktrute vil årlig kunne betjene norsk sjømat til en eksportverdi av en kvart milliard kroner.

– Denne ruten vil dekke et stort hull i vår globale etterspørsel etter kapasitet, avslutter Langaas.

– Vi er veldig fornøyd med åpningen av den nye ruten og er sikre på at dette vil bli en stor suksess som vil styrke det eksisterende forholdet med det lokale fiskemarkedet, sier Gilboa, CALs styreformann.

Om selskapet

CAL Cargo Airlines – er  et cargo flyselskap. Selskapets team av piloter kan skryte en enorm erfaring, og flyr til hvert hjørne av kloden, på selskapets flåte bestående av Boeing 747-400. Selskapet base er i Liege lufthavn i Belgia.