Flyselskap

Nyt solen på din neste storbyferie! Reis fra kun 299,- én vei!

storbyferie

Nå er det på tide med en storbyferie, og Norwegian har funnet noen fantastiske byer for deg å besøke.

Tenk kultur, tenk arkitektur, tenk god mat og drikke! En vakker storby venter på deg! Bestill nå og få en ekstra god pris. Reisene kan bestilles på norwegians hjemmeside www.norwegian.no.

Når slike kampanjer blir presentert, synes jeg det alltid er morsomt å se om kart og terreng faktisk stemmer overens. Jeg har derfor satt mitt maksimale feriebudsjett til NOK 300 i den brukervennlige søkemotoren til Norwegian.

storbyferie
Skjermdump fra Norwegians hjemmeside tirsdag 09-05-2017.

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegian kredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

Storbyferie med Norwegian

De billigste billettene til Norwegian er ikke refunderbare – men siden selskapet ønsker å være fleksible, gir de deg tid til å ombestemme deg.

Avbestille LowFare, LowFare+ eller Premium

  • Det er gratis å avbestille innen 4 timer etter opprinnelig kjøp. Etter 4 timer er billetten ikke lenger refunderbar.
  • På flyvninger til/fra USA får du pengene tilbake hvis du avbestiller innen 24 timer etter opprinnelig bestilling (gjelder kun hvis du har bestilt minst én uke før avreise). Ring kundeservice for å avbestille billetten.
  • Hvis du har bestilt feil dato/tid/destinasjon/navn, kan du ringe kundeservice innen 24 timer etter bestillingen (12 timer hvis du har bestilt under 24 timer før avreise). Vi bestiller ny billett til gjeldende pris for deg og refunderer den opprinnelige billetten.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.