Flyselskap

Norwegians styre har godkjent nye ruter i Argentina

ruter i argentina

Tirsdag godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Oppstart avhenger av myndighetsgodkjennelser.

– Argentina er et interessant market med store muligheter og passer Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vi har begynt på i Argentina ved å etablere nye baser, ansette mange nye kolleger og ikke minst gi det argentinske folk billige flybilletter, både på innenriks- og utenriksruter. Vi har blitt veldig godt mottatt av argentinske myndigheter og ser fram til et fruktbart samarbeid fremover.

Ole Christian Melhus, Administrerende direktør, Norwegian Air Argentina.

Ruter i Argentina

Norwegian opprettet et argentinsk datterselskap i januar i år og har søkt driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina, som nå er til behandling hos myndighetene. I søknaden skisserer Norwegian planer for en betydelig operasjon med både innenriks- og utenriksflygninger. Med dagens styregodkjennelse vil Norwegian starte rekruttering av administrativt personell i Argentina. Rekruttering av piloter og kabinpersonale vil starte på slutten av sommeren.

Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert og lagt ut for salg mot slutten av året.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år.

%d bloggere liker dette: