Flyselskap

I Danmark feirer de morsdag i morgen – gode tilbud med Norwegian

morsdag langdistanse dekke alle rutene

Morsdagen er en hedersdag for mødre, som feires på varierende dato i forskjellige land. I morgen er det våre venner i sør som må diske opp med blomster og kake.

Norwegian lager litt stas på dagen, og har lagt ut noen gode tilbud. Du bestiller disse på deres Danske hjemmeside.

Prisene til Oslo viser at det er stor konkurranse på ruten. Også billettprisene fra Danmark til USA var meget gode.

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegiankredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

 

 

Morsdag med liten skrift

  • Billettene må bestilles innen 14. mai 2017 klokken 23:59.
  • Kampanjepriser gjelder på utvalgte ruter.
  • Prisene inkluderer skatter og avgifter.
  • Det gis ingen barn rabatt på kampanjebilletter.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

%d bloggere liker dette: