Flyselskap

THAI Airways til østen – siste innspurt i 57 års feiringen

feiringen

Nå er det siste innspurt i feiringen av 57 års jubileet til Thai Airways. Frem til og med i morgen (mandag 15. mai 2017) kan man bestille reiser til gode priser i Filippinene, Thailand, Indonesia og Singapore.

Reiseperioden i tilbudet er fra 1. mai – 20 juni 2017. Så tar tilbudet en liten pause i skolens sommerferie, men er tilbake allerede 10 august og varer helt frem til 30. november 2017.

Et tilfeldig søk viser at billetter direkte fra Oslo til Bangkok prises til rett under NOK 4000.

feiringen
Skjermdump fra Thai Airways

Betingelser for 57 år feiringen

Stop over 1 gratis stop over i Bangkok er tilllatt
Minimums opphold 3 dager
Maksimum opphold 3 måneder
Booking klasse  
Business J – 125% av faktisk distanse
Økonomi V,W – 25% av faktisk distanse
Skatter og avgifter Inkludert

 

Om Thai Airways

Thai Airways International er det nasjonale Thailandske flyselskap med hovedbase på Suvarnabhumi lufthavn. Selskapet var et av de opprinnelige medlemmer av Star Alliance. Thai Airways flyr hver dag direkte mellom Oslo og Bangkok. På denne ruten blir det hovedsakelig brukt en Boeing 777-300ER.

Thai Airways International ble stiftet i 1960 som et fellesforetak mellom Thai Airways Company og SAS. Etter å ha hjulpet selskapet i gang ble SAS i 1977 kjøpt ut, sik at selskapet ble 100% eiet av den Thailandske stat. De to selskapene samarbeider, da de begge er medlemmer av Star Alliance.

Selskapets første flyvning var 11. mai 1960. Thai startet som «Thai International» og «Thai Airways Domestic». Senere ble de to slått sammen i det nåværende Thai Airways International.

Da hoveddelen av turisttrafikken til landet kommer fra Europa, har Thai hatt liten trafikk til Nord-Amerika, hvor selskapet samarbeider med Lufthansa. Den 1. mai 2005 startet imidlertid Thai en non-stop rute Bangkok-New York JFK (rute TG790/791) med sin nye Airbus A340-500. Med en flytid på 17 timer var dette den raskeste direkte flyvning fra Sydøst-Asia til USAs østkyst. Dette var også en av de lengste internasjonale flyruter.