Flyselskap

Norwegian: Gratulerer med dagen!

gratulerer med dagen

I morgen er 17. mai her, og det skal feires med et 3-dagerssalg. Norwegian senker prisene og gjør det mulig for deg å bestille en reise til ekstra lav pris. Gratulerer med dagen !

Norwegian feirer nasjonaldagen med et salg. Bestil din drømmereise nå. Salget avsluttes på torsdag, så det lønner seg å være rask!

Bestill mellom 16.05 – 18.05.2017.

Reis før 14.12.2017.

Hva er på tilbud?

Gratulerer med dagen
Utsnitt fra Norwegians hjemmeside

Gratulerer med dagen

Vi anbefaler alltid å betale flybilletter hos Norwegian med Bank Norwegiankortet. Bruk av Bank Norwegiankredittkort gir 1 % CashPoints opptjening på all bruk. Her kan du søke om et gratis Bank Norwegian kort.

 

  • Billettene må bestilles innen 18. mai 2017 klokken 23:59.
  • Kampanjepriser gjelder på utvalgte ruter.
  • Prisene inkluderer skatter og avgifter.
  • Det gis ingen barn rabatt på kampanjebilletter.

Om Norwegian

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

%d bloggere liker dette: