Flyselskap

Topptung markering av Singapore Airlines nye rute fra Stockholm

Singapore Airlines nye rute fra Stockholm

Første avgang på den nye Stockholm-Singapore ruten ble solid markert da første fly tok av 30. mai. Både Sveriges EU-minister og toppsjefer fra henholdsvis SAS og Swedavia var tilstede da Singapore Airlines´ splitter nye Airbus 350-900 tok av fra Arlanda. Ruten blir den raskeste fra Sverige til Singapore.

Stockholm blir et meget viktig tilskudd til vårt Europa-nettverk. Vi flyr nå til 11 land og 15 destinasjoner i Europa, sa Singapore Airlines´ Regional Vice President Europe, Mr. Subhas Menon under åpningen av ruten. – På den nye ruten har vi satt inn vår helt nye Airbus A350-900. Dette er et av verdens mest miljøvennlige fly, bygget av lette materialer og meget drivstoffgjerrig. Flyet blir også det aller første A350-900 som vil operere ut i fra Sverige.

Det var topptungt under åpningen av den nye ruten. Både Sveriges EU-minister Ann Linde, Singapores ambassadør i Sverige Mr. Quek Poh Huat, CEO fra Swedavia Jonas Abrahamsson og SAS sin Vice President Hans Ollongren holdt taler før det første flyet lettet fra Arlanda. EU-ministeren, ambassadøren og de tre toppsjefene fra SAS, Swedavia og Singapore Airlines klippet sammen over båndet som markerte ruten for åpnet.

Dagens lansering av ruten SQ 361 betyr fem ukentlige avganger, og blir den raskete ruten fra Sverige til Singapore. En rute Singapore Airlines lenge har ønsket å få på plass. I tillegg til satsningen på Arlanda har Singapore Airlines´ nylig annonsert at de vil oppgradere København-ruten med First Class og Premium Class.

Singapore Airlines nye rute fra Stockholm

Singapore Airlines nye rute fra Stockholm

Selskapet får med dette ti avganger i uken fra Skandinavia – en dobling I kapasiteten.

– Med den nye Stockholmsruten og lansering av First Class og Premium Class fra København, har vi på kort tid oppgradert vårt tilbud til kvalitetsbevisste forretningsreisende og feriereisende, sier Henrik Hanevold, Singapore Airlines´ Sales Manager i Norge.,

Visste du at Singapore Airlines i øyeblikket har en kampanje for reiser i Business Class og Premium Economy  ?

Om Singapore Airlines

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land – de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Som medlem av Star Alliance skrev Singapore Airlines luftfartshistorie i oktober 2007. Da var de det aller første flyselskap som fløy det med Airbus 380, verdens største passasjerfly. Helt i tråd med selskapets mål om å være det ledende selskapet innen luftfart. I 2013 introduserte Singapore Airlines en ny serie av kabineprodukter, og satte en ny standard for flyreiser i premium klassen.