Flyselskap

Første Icelandair fly til Philadelphia

Philadelphia

Tirsdag 30 mai lettet det første Icelandair fly til Philadelphia, Pennsylvania på den Amerikanske østkysten. Philadelphia vil bli operert som en sesongrute frem til slutten av september med fire ukentlige avganger, onsdager, fredager, lørdager og søndager.

Icelandair vil få god dekning på den Amerikanske østkysten, med de fire storbyene Boston, New York, Washington D.C. og nå også Philadelphia. Byen er plassert mellom New York og Washington D.C. noe om åpner for gode kombinasjons muligheter. Kos deg noen dager i byen, reis videre til D.C eller New York. Med Icelandair kan du kombinere destinasjoner uten tillegg i flyprisen. Philadelphia er kanskje den viktigste historiske byen i USA, både uavhengighetserklæringen og grunnloven er underskrevet her. Byen har mye å tilby sine gjester, både de historieinteresserte og de som vil oppleve en livlig, trivelig og spennende storby på den Amerikanske østkysten.

Philadelphia blir destinasjon # 18 i Nord-Amerika

Byen er USAs femte største by med omtrent 7,2 millioner innbyggere. Philadelphias internasjonale flyplass er blant USAs travleste og nå ferm til september kan man også se Icelandair lande her 4 ganger i uken.

Icelandair tilbyr stopover på Island i opptil 7 døgn på vei over Atlanteren, uten tillegg i flyprisen. Dette gir mulighet for å oppleve to kontinenter på en reise.

Icelandair har 46 destinasjoner hvorav 18 er i Nord-Amerika – 13 i USA og 5 i Canada. Nye amerikanske destinasjoner i 2017 er Philadelphia (mai 2017) og Tampa Bay (september 2017). Forventet passasjertall i år er 4 millioner, en stigning på 450 000 i forhold til 2016.