Hotel

Quality Hotel søker barnefamilie med mastergrad i kaos

barnefamilie

Har du for mye jobb, for lite søvn, et lass med ventende klesvask og minst ett barn med tilsynelatende utømmelig energi?. Fortvil ikke, Quality Hotel inviterer nå én heldig familie til Sørlandets skjærgård for å teste ut sitt sommer-konsept fra 16-18.juni.

“Sommeren er rett rundt hjørnet, og selv om vi ikke kan love en gyllen farge på sommerkroppen, så kan vi hjelpe med å fjerne blå ringer under øynene. Vi mener at lykkelige barn gir lykkelige foreldre, og vi ønsker derfor å teste om sommer-konseptet hos oss står til både barnas og foreldrenes forventninger”, sier Tor Eivind Line, hotelldirektør på Quality Hotel Skjærgården.

Kom som kaos, dra som familie

Konseptet «Barnas Sommer» er laget for å aktivisere de minste hotellgjestene. Ved ankomst til hotellet får barna spesiallagde skattekister som er fylt med gøyale skatter, blant annet en gullpenge som kan veksles inn mot is. Utvalgte Quality Hotel arrangerer daglige skattejakter, og i tillegg til dette, vil alle hotellene tilby aktivitetsrom med brett- og bordspill, samt en egen sommermeny for barn.

“Familien vi ser etter kjenner seg igjen i kaos og lite søvn, liker å ha det moro sammen, har 2-3 barn – gjerne småbarn,og ønsker en fri-helg fra hverdagen! For at familien skal våkne opp med superkrefter søndag morgen, tilbyr vi weekend-oppholdet (inkludert mat og drikke) med aktiviteter for barna gratis. For å vinne denne unike muligheten, oppfordrer vi småbarnsfamilier til å skrive noen ord eller lage en kort videosnutt, som forteller oss hvorfor akkurat de er familien vi søker. Vi gleder oss til å følge familien fra 16-18.juni og få ekte tilbakemeldinger fra både store og små!”, sier Tor Eivind Line.

Barnefamilie – Søk (hjelp) nå!

Skriv noen ord eller lag en kort videosnutt, som forteller hvorfor akkurat dere er familien hotellet søker. Søknadsfrist er 9. juni, og vinneren blir kontaktet per e-post eller telefon innen mandag 12. juni.

Søknader sendes inn via: quality.nordicchoicehotels.no