Flyselskap

Nye nettsider skaper kundestorm mot SAS

kundestorm

Nye nettsider skaper trøbbel for SAS. Flygiganten innrømmer teknologiske utfordringer. I Mars måned lanserte flyselskapet SAS nye nettsider for billettbestilling og reiseinformasjon. Og kritikken har haglet, blant annet på sosiale medier, skriver Aftenposten.

kundestorm

SAS presenterte sine nye sider som the easy way to travel (den enkle måten å reise på).På flere ulike sosiale medier kritiseres de nye SAS-sidene, og blant annet på SAS’ egen Facebook-side strømmer det inn med kritikk fra kunder. Blant kritikerne er First House-partner Hans-Christian Vadseth, som skriver på sin Facebook-side at han mener det er en lykke for norsk luftfart at det ikke er folkene som er ansvarlig for SAS sine nettsider som også flyr maskinene deres.

– Hadde det vært tilfellet, hadde antall kræsj og ulykker vært så mange at selskapet måtte innstilt all virksomhet, skriver Vadseth.

Beklager kundestorm

Til Aftenposten sier informasjonssjef Knut Morten Johansen at de beklager situasjonen.

– I den grad våre kunder i denne innledningsfasen har opplevd at noe av funksjonaliteten på hjemmesidene ikke har vært tilfredsstillende og like bra som tidligere, så beklager vi dette. Vi ber samtidig om litt tålmodighet. Vi er lei oss for at det for noen har ført til en viss frustrasjon foran PC-en, men vi føler oss imidlertid sikre på at vi skal komme opp på et nivå i både kvalitet og funksjonalitet som vi kan være bekjente av, sier Johansen til Aftenposten.

Kilde: Kampanje.com