Flyselskap

Lufthansa utvider sitt langdistanse nettverk


Lufthansa utvider

Lufthansa utvider sitt rutenettverk og vil tilby nye interkontinentale destinasjoner fra Frankfurt og München sommeren 2018.

Fra sin hub i Frankfurt åpner Lufthansa nok en rute til California. San Diego (USA) er den nest største byen i den amerikanske delstaten California og åttende samlet i USA. Byen ligger i sørvestlige California, nær den meksikanske grensen. På grunn av det milde klimaet, er San Diego kjent som «Amerikas fineste by» av beboerne. Strender og bølger i Stillehavet er spesielt egnet for surfing. Byen er også en hotspot for bioteknologi og telekommunikasjonsindustrien. Fra og med sommeren 2018, vil Lufthansa tilby fem ukentlige San Diego flyvninger fra Frankfurt.

Lufthansa åpner rute til San Diego neste sommer fra Frankfurt.

Lufthansa utvider fra München

Fra samme periode, i løpet av sommeren 2018 vil Lufthansa gjeninnføre Singapore-ruten i sitt ruteprogram fra München. Fem ganger i uken vil passasjerer kunne fly fra den bayerske hovedstaden til den livlige økonomiske metropolen i Asia. Samtidig vil Lufthansa tilby flere flere flyreiser fra München til Chicago, USA. I stedet for syv ganger i uken vil Lufthansa flyve fra Bayern til «Windy City» ti ganger i uken.

Lufthansa utvider

Gode ​​nyheter for Airbus A380-fans i München: Fra og med sommeren 2018, vil Lufthansa introdusere Airbus A380 fra München på langdistanse destinasjonenel Los Angeles, Hong Kong og Beijing. Av denne grunn vil Lufthansa overføre fem av sine 14 Airbus A380-er fra Frankfurt til München. Som et resultat vil opptil 500 nye stillinger bli besatt ved basen i Bayern.

Lufthansa flytter 5 Airbus A380 til basen i München.

«Med A380 kan vi tilby våre München-kunder et førsteklasses fly på et 5-stjerners Hub,» sa Harry Hohmeister, medlem av direksjonen til Deutsche Lufthansa AG og ansvarlig for Hub Management. «De siste årene har vi gjort store fremskritt i styringen av våre nav. Vi harmoniserte og integrerte prosesser og er nå mer fleksible når vi bruker våre fly på forskjellige steder. Kvalitet, effektivitet og vekst vil alltid forbli vår topp prioritet. »

Lufthansa viser et tydelig tegn på fortsatt vekst i Bayern. I løpet av de neste to årene vil Lufthansa langdistanseflåte i München motta to fly